Prva plovidba 2016. godine
0
Australski milijarder će izgraditi Titanic II
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi otvaraju fabrike samo ja otvaram pastetu
ma ja sam mislio dići kredit od MMF-a i da ja napravim prvu repliku titanika al eto hajvan me preteče i sjeba mi san mog djetinjstva i san mog života!
Teška je njegova sudbina..
obzirom da ga prave drugovi kinezi bojim se da ne dozivi identicnu sudbinu kao svoj prethodnik
Tebi neko rekao za ovu teoriju i ti to primio \"zdravo za gotovo\"!? Ma bjaaazi tamo ba, bjaaaazi, bjaaazi.. .!.
Ha ha ha, pa ni ne hrani :)))
Odakle ti lova za paštetu!?
Dabogda potonuo, svi se podavili, a Mr.Clive Palmer bankrotirao i ni za paštete nemao.
bolje da nehrani siromasne za te pare...
A hoce li kapetan biti Schettino? :(
SLOBODA ZA ZIJADA
frontalni kokuz :)
Malo je reć da ste dosadni s Titanikom. Čovječe, brodovi tonu redovno, avioni se ruše, svijet gine, ali neeee, pričajmo o Titaniku koji je potonuo prije stotinu godina. Pričajmo i o svemu ostalom što ima veze s tim brodom, samo nek je Titanik. Cccc...
Cim ovo pravi Kina nece ni uci u more odma ce potonuti !! Nije Kineze Bog nizasta stvorio, osim da jedu rizu ! !
mo\'s mislit kolk\'o on seb uzme kokaina :/
Hebo ovo,ja se radujem ukidanju \"dvije skole pod jednim krovom\" ,aaa koji je to nizak udarac srbo-rvatčićima,ahhh milina,uzivam u ovome :) To vam je za ono sto ste ukinuli statut Mostara,sad vam se vraća kao bumerang i to duplo,ne samo da se ukida u HNK nego i u SBK i tu je kraj vašeg fašistickog orgijanja uhljupčići! :) Ne mozete s nama izac na kraj rekoh ja vama davno,zato \"lijepa vasa\" je zakon,sta cekate,tamo je sve po HR programu,ajmo cao!Ovo je zemlja dobrih bošnjana ,.bila ,sad je i bit ce zauvjek! Ovdje s nama samo dzaba dangubite i upropastavate zivote svojim buducim narastajima i sebi,sto bi se dzaba natezali stotinama godina s nama ovde za parče zemlje a lijpa vaša vam pred nosom,tako lijepa i tako prostrana a uz to sve po HR planu i programu :)
Ima se- može se :D