Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to samo Ukrajina, ima tu naoružanja čitavog NATO pakta, nemilice filuju Ukrajinu. Nema embarga kao Armiji BiH. Samu Ukrajinu bi Rusi premrljavili začas. Neka zahvale Americi, Poljskoj, Engleskoj, Njemačkoj...od oružja, municije do obavještajnih podataka.
Onda svaka cast Rusima, koji su uzeli preko 20 % Ukrajine sa 200 000 vojnika, protiv najbolje vojske na svijetu, koja je pod punom mobilizacijom i preko 100 milijardi pomoci.
Pojesti će te mrznja I losa informacija.
Pa gdje ovaj ratovao,sa kengurima,ovo vic godine🤣🤣🤣
Ako je tako zašto onda ne idu u Ameriku i Englesku malo podučavat njihove vojske?
Pa amerikanci ih 10 godina naoružavaju i obučavaju da ne bi oni stradali i morali objašnjavati svojoj javnosti. Sad su u fazoni, mi zavadimo, postavimo svoje a vi radite ostalo, tj. ginite.
Anglosaksonci još jednom sponzoriraju konflikt i uživaju gledajući kako se bratski narodi kolju, pri tome posmatraju njihovo meso kao Halal nadajući da će kada se ovi dovoljno iskasape hraniti njime
Vec Ukrajinci hrane svoju pascad krepalim orkovima
Šta je onda Wagner, privatna kompanija koja je potisnula najbolju armiju na svijetu iz dva grada... Ukrajinci im služe da testiraju moderni način ratovanja bez da ginu, u velikom broju, NATO vojnici... Sloveni glupi vole ratovati za druge više nego hljeba se najesti. Od Bosne i Turaka, Srba odmah nakon Kosovoske bitke, Hrvata wannabe Germana, a Ukrajinci su posebna priča...
Američki teroristi po bliskom istoku u fazonu: "Am I a joke to you?"
Jeli ovaj nas zajebava?!Vidimo koliko su dobri da godinu i kusur nemogu istrjerati Ruse.
Koliko tebi treba godina da odvojis ne od mogu?
Jesu kad im cijeli zapad objezbjedjuje logistiku koja je najmanje 50% vojne efikasnosti, koja armija ne bi bila
kakvo dizanje repa ukraincima...
Najbolja vojska na svijetu što je ikada postojala je Armija BiH. Nastala iz pepela u uslovima embarga na naoružanje,duplog okruženja konstantne borbe sa dva dobro napružana neprijatelja. Goloruka gola i bosa i gladna naoružavala se tim što bi otela od neprijatelja i opet pobjedila. To niko nikada ostvario nije.
Ako je kriterij TikTok onda jesu...
I to pogotovo kad ginu za vase interese, ovo je samo laganje i obmanjivanje javnosti.
Pa bas zbog toga sto sunimalu kratak perido obuke na svom modernom tehnikom i opet odolijevaju ruskim snagama jedni subod najboljih. Nisam neki general ali nam se serviraju takve informacije,gdje je vecina info kako su UK uradili i napravili,dok sa druge strane nema takvih podata ili samo sturih podataka. Elem odoh ja dalje radit,valja,upro svabo nema stat i kliksat🤦‍♂️
A koja je najbrža u bežaniji🚜