Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolesno.
@ChabadLubavitch, autohtoni australijski mesojedi koji žive u divljini su goana, torbarska mačka, i platipus. Donesene vrste mesojeda koje žive u australijskoj divljini su dingo pas i crvena lisica.
Ljudi se igraju Boga ali će kad tad izgubit igru
Nista kobasice, treba to sacmaricom ko kod nas vrane
Dajte i nama sleper da srbima damo oni samo slamu žderu
Ovo su one velike demokrate sto se uveliko bore za zastitu zivotinja, ne nosenje krzna itd. !
Sreća im je da nemaju Cat trust.
Nece samo mačke poumirat
ja mislim da je postojao i bolji nacin ne ovako svirepo
Pojest ce im.kengure..ooo domorodci bas bistri..
Mozda su ih bas doneli predci od ovih navedenih u tekstu.
U komentarima moram primjetiti 3 stvari: 1) US/UK opsjednudost ko je native (domaći), a ko ne, (po njihovoj potrebi naravno) 2) Opsjednutost Bošnje sa Zapadom. 3) Prefernicija Bošnje ka mački, u odnosu za psa, jer je Poslanik volio mace (u pravom smislu riječi), a mrzio pse.
ODGOVOR Bošnje: Naravno da ih je mrziJJo kad su ćuke prljave i prenose bolesti i jedu djecu, i daju djeci dijabetes, i ugrizaju ljude, i to je bolan nehigjensko, i kupi sebi cuku pa ga drži ako ga voliš, i i i i.ovaj, i i, onaj..... Al mačka je bolan čisto, pa to po cijeli dan sebi liže čmar , ne može nikako biti prljavo. I šta se ti javljaš, vidi te kakav si, vidi ti glave. Da ti bog da pameti.
Da sumiramo... kobasica je napravljena od kengura i piletine, ubija mačke, jer mačka jede guštere, žabe i ježeve all riiiiiiiight
mi cemo ovdje u Bosni postati vrsta pred istrrebljenje, ako ne pocnu se ovih kerova rjesavati..
Sad kad vam dodju ovi paraziti iz Dog Trusta aha vam se aha ...
"Čovjek" je najgora i najbrutalnija životinja.
Da je kakvih tih kobasica skontati pa rasporediti po šimskoj genocidnoj vukojebini,ali samo za zločince i genocidaše,dakle ne za sve nesretnike koji obitavaju u manjem i što reko kaktaški krmak "boljem",i prosperitetnijem entitetu,nego za probrane četnike,početnike i ostalu trozubu gamad.
Bajra pao u depresiju.