Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Australci su silom otimali djecu Aboridžina da bi ih na svoj način odgajali,školovali,pokrštavali.Poslije su se za ovo ispričali,kao ranije za masovne zločine nad tim narodom.
dobri su Australci, ne uzimaju Aboridzanima ni DANAK U KRVI, kao nama ovi nasi islamski zlocinci ...
Ovo je dobro, pobiješ ih, ostale protjeraš u pustare, oduzmeš NJIHOVU zemlju i onda odlučuješ hoćeš ih priznat ili ne. Demokratija.
a nama prosipate kako bi trebali s ostalima... mi smo bar na papiru priznali 3 konstitutivna naroda...sta vam fali, priznajte i vi na papiru, ne znaci da se morate toga i drzati, ha ja