Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mi preuzimamo pa vi gledajte djecu dok se fataju :)
A U S T R A L A C A a ne australijanaca..naucite vise pravopis.
Što ne bacite drkicu? Opušta i djeluje preventivno.
Političari bi ih vrlo lahko mogli od.......t. Samo da im traže dokaz da je homoseksualnost urođena (kojeg nema). :) Jest da bi se tetkice vjerovatno žalile mentorima u Velikoj Britaniji i SAD-u, ali to nije bitno. :)
aferim,nek si im reko,gnjde jedne pederske
šupci su vam ko sulunari
Bujrum u Banju Luku jedva vas čekamo
kREPAJTE PEDERI
Pederi,mrš u GRAS
VIDI PEDERČINA ŠTO SU JUTROS ANTIVNI SAMO NEGATIVNO LAJKAJU vAMA TREBA KRAMPU U ŠAKE PA VAM NEBI PALO NA PAMET TO ŠTO VAM JE U GLAVI, ŠUPLJOGLAVCI .
ovakvi narodi izumiri ako Bog da
FUJ, kijametski dan nas ceka uskoro @TATA OVO SI DOBRO NAPISAO, ŽENE, ŽENE uf kako vam volim miruh još kad se pomamite,IMAL IŠTA LJEPŠE NEGO KAD SE U ŠEJTANASTVORITE, ovo drugo moj mozak ne može ni razumiti.Eki ON na NJEMU iONA na NJOJ .FUJ GEJ_ovi, ODNOSNO PEDERČINE MENI PRAVO DRAGO KAD VIDIM TINEJDŽERE NEGDJE U ĆOŠI ULICE KAKO SE ĆAPAJU,KAKAV IM FLUID PIČI MOZGOM SAMO SE SJETITE KAD SMO MI TO RADILI.iMAL IŠTA LJEPŠE?????
jadan ovaj svijet kad vlasti odobre ovako nesto
ovi derpe se guraju pravo ...pa to nije normalno.... pored žena, da gledam muškarce...i onda kao nisam bolestan bolestan sam onda i to dobro ,nema mi spasa ženeeeee uf..... stare , mlade . lijepe , manje lijepe.... pusa svim ženama a ovi drugi u Sibir