Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I koja je funkcija ove njene slike u anime izdanju? :D
pedofilski lobi.....vole barbike yebiga :)
neko od klix novinara voli anime :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Optuzi me, tuziteljice. Necu se braniti!
u faci izgleda kao dijete, otkad to muškarci gledaju kao privlačnost?
Djevojka ima klasičnu slavensku ljepotu. Nama je preljepa jer se uklapa u naše standarde ljepote.
Stvarno je lijepa. Njoj ne treba šminka sa ovakvim crtama lica pa pomislim onda na ove naše 'kaludije šlifer' - kako se traskaju do 25te godine obrazi ko šmirgl papir.
jest nesto tuzna na ovoj slici, sta fali...
Kome smeta neka je posalje meni.
i kod mene je na listi najtrazenijih
Ne razumijem japansku opsjednutost animama i mini suknjama,kao ni onu o jedenju govana od pojedinih komentatora.
Da ti onda objasnim. Ima jedna serija japanskih crtanih filmova koji su pornici i te "glumice" su slicne ovoj. Hoce reci da je ona kurva. Pogledaj na "redtube".
MALA SVAKA TEBI ČAST U TIM GODINAMA BITI GLAVNI TUŽILAC ZATO SAMO RADI OVA BALAVURDIJA PO FACEBOOK GRUPAMA MISLE DA SU BOGA ZA MUDA UHVATILI AKO IMAJU PUNO LAJKOVA ONO NE KONTA DA JE OVO SVE "HAVA" I DA OD OVOG NEMA NIŠTA EVO TI NAJBOLJI DOKAZ, MALI TESLICA S KLIXA, IDIOT KOJI KAŽE KAKO NJEGA OVDJE POŠTUJU ILI HEJTER, ODRON, GAZDA TULJE, SVE TO TREBA NATJERATI DA KOPA JEDNO MJESEC DANA PA DA NAUČI TEŽINU ŽIVOTA I VAŽNOST OBRAZOVANJA OVAKO NEĆE NAUČITI NIŠTA I NIKAD LJUDI OD NJIH.
duvaj ga
Interesantno kako slike lijepih zena u mnogim komentatorima bude zelju da se najedu govana. Nekako im je uvijek prva asocijacija vezana za izmet. Ne mozes od gadosti da citas komentare.
Optužena zbog poziva: "pređite na našu sran(k)u"
abradonjo.
Polizo bih je od glave do pete...Slava Rusiji!
hja...što se mene tiče možeš i gowno da joj jedeš direktno iz crijeva..a ako ti je malo sinko ti se samo javi
Lijepa Nata ide na kuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac. obrisite opet, mada preporucujem da napisete nesto korisno sem mizoginicnih tema.
Zove se Natali i svi bi je hvatali...
kasnis klix ova je vijest stara bar 2 sedmice
znači da je i ona ostarila.