Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grčka dužna svima, a Hrvatska je valjda jedina država koja je dužna Grčkoj, rekli danas na televiziji, zemljo otvori se.
Je, i jedina nije vratila dug švicarskoj banci još iz Jugoslavije, dok svi ostali pa i BIH jesu, bruke li.
Nismo opterećeni samo zanimljiva činjenica da zemlja dužna svima i na rubu bankrota ima dužnika i to Hrvatsku, pa stvarno nema nas ssvijet.
LIHVARI, na aparatima!
Sta ce bolan drugo nego propasti ljudi mrtvi neradnici u penziju idu u 50-im,siva ekonomija cvate,sve nna crno rade,od 8 sati radnog vremena 5 sati kafa i rucak.Niko qurcem ne makne a da je kesha,zaduzili se do guse kad je doslo vrijeme da se pare vrate hhajde zdravo.Zgazit ce ih EU ekonomski nece imai za mokre kifle ako lovu ne vrate.Pa pogledaj samo spisak drzava koje su napravile isto ili slicno i sve ce biti jasno kako prodje onaj ko zavali MMF.
Slijedi referendum i vraćanje pod okrilje EU bogatih bankarskih sistema. Ovo je samo podignuto na viši nivo od strane vladajuće strukture u Grčkoj koja se mora ograditi od onoga što su oni i njihovi prethodnici dozvolili da se uradi. Ma to ti je poznata Balkanska politička oligarhija koja voli da pravi egzibicije kako u Grčkoj tako i u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Albaniji, Bugarskoj, Rumuniji, Kosovu pa čak i u Sloveniji.
Svka cast grcima-ala guze EU kako njima odgovara..dosta reketa od IWF,MMF i EU...
Tesko nama... pisite vi sta ce biti s nama u bejha..
Nismo ni mi previše daleko od ovakvog iskustva . . .
Grci i ako su se zaduzivali i uvalili se u velike dugove, zivjeli su na visokoj nozi.Svi su hadzijali.BiH se zaduzuje samo za nase lopove.Narod nema nikakve fajde od MMF kredita a mora da ga otplati.Vlastodrsci zaduzuju drzavu za sebe.Tu je ta razlika izmedju Bosne i Grcke.
Hahaha, jači sam od Grčke, ja jučer dobio kredit, oni nisu kmeeeeeeeeeeee
Za godinu dana Grčka će biti zemlja napredka i prosperiteta, pod u slovom da se riješi stega ropskog kolonijalizma zapada. Ono čega se zapad najviše boji je da ih Grčka odjene i pređe na socijalistički sistem privređivanja, a nakon toga slijedi lančana reakcija i u drugim zemljama.
Najlakše je kao noj zabiti glavu u pijesak i brinuti tudju brigu. Bolje je da brinete o Bosni nego o Grcima koji će se izvući, a mi teško. Nisu džaba njima EU i ostale bjelosvjetske organizacije davale tolike kredite, a ovo sada je prepucavanje izmedju Zapadne desnice i grčke ljevice. Strah od predstojećih izbora po zemljama EU i uspjeha lijevih partija. Kad prodju izbori sve će se smiriti.
Nek im pomognu pravoslavna braca...
dođi u Grčku dođi dooođi u Grčku
Italija kad je trebala bankrotirat odmah se dala u akciju i napala Libiju,izvadili Gadafija iz nekog kanala i ubili odmah da nebi progovorio koliko novca drzi u Evropskim Bankama. Uzeli svi pomalo i gle čuda Italija,Španija i Portugal izađe iz recesije hahahah,koja mutna dešavanja. Nije mi vas žao Grci ni malo,jebi...te mamu prodajite ostrva nemože jare i pare
polako.......i mi bi mogli biti sljedeći
Umjesto u Neum, mogao bi u Grcku za vikend da se okupam
Godinama se trošilo, živjelo na viokoj nozi, tada se nisu čuli. Šta je sad problem platiti oko 150€ po glavi stanovnika???