Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
toooooooooooo samo derite kozojebce samo žestokooooooo bez milosti
Našao se pametnjaković koji i nakon više od 100 godina postojanja električne rasvjete još nosi svijeću u crkvu!
ja ne idem u crkvu jer sam musliman
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ubise baćuške brasno u njima!!
Rusi rade isto sto su radili i britanci i ameri i sve ostale velike vojne sile.Svi koriste zabranjena oruzja.Ne branim ruse ni sekunde,ista su to govna kao i ameri.Ali nek deru one divljake iz isila.
krilnik:Glup si.Svo zlo na svijetu se desava zbog idiota kao ti,koji dodju do moci.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gazite KOZOJEBE i URLIKAVCEEEE :D Long live al-Džumhūrījâ al-`Arabījâ as-Sūrījâ Long live Republika Zapadna Bosna
rekao assad koji je govorio da je sve u redu a baco bojne otrove na svoj narod,nadam se da će i putin na svoj narod bacati bojne otrove
Simpatizeri IDILovca i Vehabija na aparatima
Ruski angazman u Siriji je suzio prostor na kome je sirijska opozicija. Rusi umjesto da se bore protiv terorista oni podrzavaju diktatora Asada i stite svoje interese jer imaju jedinu vojnu bazu na mediteranu u Siriji.
Buraz imali su jedinu sad imaju 3)::::
Jasta ste a naslov ispod svijeta u klixu da su se prosirilii na Libiju
Osudio tursku, a Turska primila milione izbjeglica iz zemlje na cijem je celu on.
Turska pomogla da se stvore te izbjeglice. Finansirala i orgfanizovala ISIL, hurčevi gospodine.
Primila sto imaju velika Srca nego zato sto moraju imaju granicu sa njima.Gledao sam juce reportazu, Rurci im nedaju radnu dozvolu ,rade bore se na crno.U kampovima pomazu samo UNHCR i World FOOD program,Djeca bez skola bez pomoci neuhranjena .To u toj vasoj jebenojTurskoj.Diskriminacija na svm Nivoima.Ali zato Sultan ima najvecu Palacu na Svijet ,UNHCR izdvoijo 4 Milijarde dollara do sad .Turska dolara =0.na pocetku malo vode hrane deka cebadi i to je to.Uostalom Njemacka reportaza
kakve gluposti i lazi, "suzili" nesto sto nema "drzavu" niti granice niti ista..bombarduju ciljeve da bi asada odrzali na vlasti i to je sve
Hajde nazad u turski pakašu, uzmi još vitamina.
Al je zato produzioo
Bilo bi jos bolje da Rusija bombarduje IDIL a ne tamo neke Turkmene i ostale Sunite zato sto si im ti dosao do kraj glave sa svojom dinastijom na fotelji.
Bombarduju Turkmene, koji su se toliko divljački radovali ubistvu ruskog pilota i oborili helikopter koji je pošao da ga traži. Šta su tražili dobili su. Asad je legitimni predsjednik, za razliku od proturskih govana koji žele da se sa Sirijom dogodi kao što se dogodilo sa Libijom, Irakom i drugim državama koje neodgovaraju Turskoj, Izraelu, Saudiji, EU i ostalim bjelosvjetskim terorističkim državama. Kao i vama koji podržavate taj terorizam.
A ti se nebi rodovao ubiti pilota koji je ti bombardovao selo ili kucu i pobio naroda??? Taj pilot bio nevin kao neka Bula u bracnoj noci, jel? O kako ste vi samo smijesni. Rusi su stoka koja udara ljude koji vode rat sa Idilom i to prije njih. Idilova glavna meta nije Assad nego su militanti iz FSA i ostale grupe. Vi ne znate ni gdje je Raka, Mosul, Halep, Idlib, ili Latakija a ovdje serete i sve znate, ko je terorista i gdje ide nafta od Idilovaca... Procitali na Russia Today.
"Assad: Ruski angažman u Siriji "suzio" je Islamsku državu" nemoguće! zašto onda Britanija, Francuska i Njemačka šalju na hiljade vojnika u Siriju?
Da pruze podršku ISILU koji su stvorili
Hvala krilnik i daleko je sunce. Ima nas svaki dan više.