Bilo bi jos bolje da Rusija bombarduje IDIL a ne tamo neke Turkmene i ostale Sunite zato sto si im ti dosao do kraj glave sa svojom dinastijom na fotelji.
Bombarduju Turkmene, koji su se toliko divljački radovali ubistvu ruskog pilota i oborili helikopter koji je pošao da ga traži. Šta su tražili dobili su. Asad je legitimni predsjednik, za razliku od proturskih govana koji žele da se sa Sirijom dogodi kao što se dogodilo sa Libijom, Irakom i drugim državama koje neodgovaraju Turskoj, Izraelu, Saudiji, EU i ostalim bjelosvjetskim terorističkim državama. Kao i vama koji podržavate taj terorizam.
A ti se nebi rodovao ubiti pilota koji je ti bombardovao selo ili kucu i pobio naroda??? Taj pilot bio nevin kao neka Bula u bracnoj noci, jel? O kako ste vi samo smijesni. Rusi su stoka koja udara ljude koji vode rat sa Idilom i to prije njih. Idilova glavna meta nije Assad nego su militanti iz FSA i ostale grupe. Vi ne znate ni gdje je Raka, Mosul, Halep, Idlib, ili Latakija a ovdje serete i sve znate, ko je terorista i gdje ide nafta od Idilovaca... Procitali na Russia Today.
Prikaži sve komentare (64)