Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cudi nas tvoja podrška...
Glupost nečuvena.
Čovjek koji zemlju vodi decenijama a narod živi u blagostanju mrzaknje teroristima cijeloga svijeta.
U svim zemljama koje su teroristi napali bilo je socijalističko blagostanje. Libija, Irak i Sirija su bile zemlje sa standardom građana većim nego u americi i Evropi.
Libija je bila socijalistička država koju su kapitalisti najviše mrzili jer su svi građani bili bogati a ne 1% elite kao u americi. Siromasi širom Amerike nemaju besplatno zdravstveno osiguranje, školovanje djece, nemaju ni prava kakva su ljudi imali u gore navedenim državama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i sta sad obama i erdogan hoce koji moj?
E sad si me zbunio, jel mislis na Bashara ili naseg Bakira? Realno, nema neke razlike ;)