Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tipična dikatatorska priča.....
@Wolfix uz njega su i Kurdi i Hrišćani Sirija .Nr mogu ti ništa Asada Lav iz Damaska
Svaka ti čast, uzmi i pomlati svu tu bagru koje podržavaju Turci, Izrael i ostala NATO bagra. A oni koji su protiv tebe mogu samo da ti popuše, posebno mislim na ovu fašističko-terorističku bagru koja ovdje člaje ptoriv tebe i daje podršku onom Hitlerovom nasljedniku Erdoganu.
Citav svijet je potvrdio ( osim rusa ) ko su najvece ubice od drugog svj. rata - Srbi. Mozes ti lajati koliko hoces ali krv sa ruku nemozete oprati. U svim skolama u civiliziranom svinetu se uci da su Srbi odgovorni za genocid , to nemozete izbrisati, mozete sebe lagati i reci da je ceo svet protiv vas ali istina je nazalost neumoljiva NAJVECE UBICE I MONSTRUMI U MODERNOJ ISTORIJI SVIJETA !
Ma ja Bosnji ne valja Assad nista daj onda ISIL-u nek vodi drzavu,sta vi znate covjek se bori ko lav, da prepusti opoziciji,pa da zavrsi ko Libija,u sirotinji,rasulu a nekad bili pojam za citav svijet... Amerika unistavala,ubijala civile I bogatila se na istu foru godinama,a sad Vam ta ista Amerika dobra..Zato i jest situacija u Bosni ovakva ne vidite logicne stvari.Nista glasaj za Bakira uzmi cvaju,izgubi je na bingu i komentarisi na klixu kako ne valja drzava...
Zanimljivo, zapad se nije digao da smijeni onog u Sj Koreji , kao ni onog u Eritreji, ili onoga u Bjelorusiji. Ne , njima smeta Assad, a prije njega Gaddafi, Sadam. Samo nas lazu i varaju , kurv*ni sinovi!!!
...a "umjerena opozicija" se svakodnevno samovazduši. ko da je prvi put da zapad podržava džihadista kontra zapadu neomiljenih režima. pa kad sruše "diktatora" onda će se za yayca fatat kad im "umjerena opozicija" zabombaši u sopstvenoj avliji.
Da nisi pobjeg'o u Rusiju, ubili bi te k'o Sadama i Gadaffia..... Rat u Siriji ce trajati sve ili dok te ubiju i postave svog predsjednika, ili dok iscrpe svu naftu....Iovako ionako, Sirija je unistena od strane demokrata
Biti ces upamcen kao unistioc svoje zemlje i svog naroda.
@Vlajko_Jr Evo like
@Nur85 ha..ha..kakav rijecnik
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno da jeste jel turci i arapi SAD su htjeli napraviti drugi irak ili libiju! Samo se mi moramo nasim vrijednostima drzati da nas nebi turci i arapi zajebali!
tako je Assade bori se nedaj zapadu da od sirije napravi bosnu da se sve djeli na 3 djela nece vas biti nigdje ko sto ni nas nema mrzimo se zbog nacionalnosti i vjere a ne kontamo da nas i jedni i drugi i treci iskoristavaju i njima je dobro dok imaju svoje torove samo zato sto smo podjeljeni da nismo ne bi nas mogli iskoristavati
@Nike on se bori za jedinstvenu siriju a zatucana bagra mu ne da i hoce da rasturi siriju kao sto su rasturili irak libiju itd.
@Nike zivjet ce sigurno bolje ako budu jedinstveni nego ako se raspadnu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj bi bio dobar u tandemu s Novalićem
Cuj lik spasava Siriju a tamo sravnio sa zemljom sve gradove gdje on nije u kontroli. Vecinu od onih 250,000 mrtvih u Siriji je njegova vojska pobila sa bombardovanjem. On i IDIL su najveci prijatelji. Rijetko kad su pucali na jedne druge, a vecinu napada je bilo na sunitsko stanovnistvo koje nema nikakve veze sa Idilom kao Turkmeni u Sjevernoj Siriji.
pas ti mater alevitsku,pobio si 500 .000 ljudi,radi vlasti...
Ova smradina je kriva za pola milijona ubijenih sirijaca
Ma samo vi mene ostavite na vlasti, ja vas spasavam. Samo da ostanem na vlasti.
Rusija i Iran smiju podrzavati teroristicko-rezimske snage, a ne smije Turska podrzavati oslobodilacke jedinice? Ovaj lud totalno.
Hebi svoju mater retardiranu. I svi Turci ti je hebali, kao i svu tvoju fašističku familiju. -
Ceto ko ti drma kavez?
Blizi mu se kraj.