Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako planira unistiti? Ubijati pobunjenike s tim istim oruzjem dok ga ne nestane?
Samo rusi govna americka Asade
jedi govna majmune bradati
Nezna se ko je veći licemjer Asad ili Obama. Bez obzira što će uništiti "hemijsko" jel to znači da nije kriv za hemijsko i da se ne treba kazniti? Ne prizivam američku intervenciju,ali zamislite danas da jedna osoba ubije drugu nožem i policija ubuci kaže,uništi nož i pušten si?Hehehe. Ovo je dogovor postignut između šijja i Zapada,eno već Rohani se priprema na velika vrata da uđe Obami u zadnji otvor izjavama kako ne pravi nuklarno. I na kraju opet po mudžahidima,ne ludi me da će Nato potvrditi ruski izvještaj da su "pobunjenici izveli npad".I svi kjafiri istočni i zapadni sretni i zadovoljni i onda udri po mudžahidima ponosnim.
Ispravak: Ubici*
Ne zna se ko je gori dali rebbel yenkies ili ovo kopile sto ubija svoj narod!
Koji je ovo licemjer!!!
alevit na vlasti,pripadnik sekte koja u svom "ustavu vjerskom" iskazuje mrznju prema sunijama koje su vecina u Siriji. Covjek koji prijeti trecim svjetskim ratom ako ga sruse sa vlasti,covjek koji je radi vlasti spreman zrtvovati stotine hiljada nevinih zivota. Takav covjek je spreman na sve. Sirijci neka vam je Bog na pomoci.
@tuzlak007 glupane ako smo sandzaklije ne znaci da nemamo prava na Bosnu, u ostalom mi smo Bosnjaci, kretenu jedan, neprijatelji nas ne dijele na Bosance, Hercegovce, Sandzaklije, svi smo mi za njih jedno ali zato glupani kao ti prave podijele, zato nam se i desava to sto nam se desava zbog imbecila kao ti!
idi moli amere da pobiju shije hehehe e kretenu jedan al si bolestan
Vjerovanto planira da upotrijebi to naoruzanje i na taj nacin unisti ga
Uništit ću ga .... Oca mi !