Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dva govnjara gori od netanjahua
Brat Assad,lav iz Damaska porazio džihadističke plaćenike i cionističke kerove rata.Koliko su milijardi ulupali u tzv.umjerenu opoziciju,na kraju kurko.Još Turske plaćenike izbaciti i Kurde pod uzde!
Assad je ubio više muslimana od 2011. nego što je Izrael od svog postojanja.
Dva pustnjska kretena.
Gledam komentare ,ima li iko stariji ili makar pametniji ovde ,sta treba Iran da napedne Izrael dok su tu parkirani Americki nosaci aviona i nuklearne podmornice ,oni to i zele zele da se Iran ukljuci da bi ga mogli sjebati ,onda nebi bio rat samo na b.istoku nego bi bio 3ci svjetski rat ili rat protiv islama / muslimana gdje god oni bili .
Asad koliko djece nosiš TI na duši? Da je vama stalo do naroda ne bi ubijali svoje muslimane...vama je prpa da vas ne pogode
ovi samo palamude a cionisticki fasisti im svako malo skidaju ljude
Nikada cionisti u težoj situaciji nisu bili, ovi su im na granicama preko Sirije i Libanona stigli. Samo vehabije (saudija i ekipa) još održavaju cioniste do potpunog potopa.
brate doce kraj i cionacistickom zlu ko i svakom zlu dosad i njihovim kuckama po Arapskom svijetu pocevsi od al sisija i bin salmana inshAllah
arerodrom