Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne smiju oni tako lahko napasti Siriju, a i ako napadnu tu ce biti ukljuceno minimalno 8 drzava.
A zasto assadčić ne odstupi i ne bi bilo nicega. Ne bi narod vise ginuo niti iko napadao sa vana..
Pa vi ste zlobnici ako njega podrzavate, zar ne vidite da zbog jednog covjeka ginu hiljade, i drzave hoce da ratuju.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ameri neće ići na jak napad na siriju jer bi se to možda obilo izraelu o glavu. nastojat će otvoriti prostor za djelovanje jazavcima. međutim nema od toga ništa jer jazavci nisu u stanju slomiti sirijsku vojsku. ima ih ko govana, šalju im oružje ali na terenu sirijskoj vojsci mogu samo dudlati. rukovodstvo irana je pametno i očekujem da je spremno ukoliko ameri udare jače.
badr ramy iran mora reagirati jer tu zemlju svakako čeka sudbina sirije. iran se može spasiti samo ako je vojno jak. u protivnom ta država će biti rasparčkana na par vilajeta kojima će vladati poltroni. ne može se sila poput amerike i izraela napadati tekbirima. to je put bez povratka.
savjetujem bosnjake da nabave sto vise naoruzanja za svaki slucaj.
znaci nije samo Balkan bure baruta...
Tako je govorio i Sloba ...ista sudbina i Assada čeka,tog zlotvora od čovjeka!
http://www.vestinet.rs/u-fokusu/vojska-sad-u-soku-obama-ustuknuo-jer-su-mu-rusi-oborili-f-22-i-4-rakete-tomahavk
ljudi kupite oruzja, znači automatsko, puno metaka, rucnih bombi, gas maske. Ako počne WWIII srbi ce docekat priliku da nas napadnu zato budite spremni a ne kurbani ko 92-95
Ko je bio pametan nije ni predao oruzje 95:e državi koja je ga poslala u rat goloruk. Kad je Bošnjo se snašo i stao u mogučnost da brani svoje dostojanstvo i živote svoje porodice onda veli država daj to vamo. Nisam bio al vjeruj mi da jesam volio bi vidit tog boga koji bi meni smio da uđe u kuču i da me razoruža.
ja znam neke koji su za frizidere sporeta dali strancima oruzje, od metaka do puskomitraljeza
Kladim se da je Amerika kao i obicno sve zakuhala,ako postoje dokazi ne vidim zasto ih ne bi predocili ne samo Assadu vec i ostalima..
...ne, ne, oni će da "prave mir"...
Allah Syria Bashar w bass!!!
...pa, da izrael nije u ozbiljnoj opasnosti, već bi i bio...
...nečije su pare u pitanju...osatlo su "m­uda pod bubrege" lakovjernima...