Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta zlatnih ribica ima na ovim komentarima
Asad je legenda koji nije izdo svoju zemlju.
intelegencija da u bosni vlada bilo bi dobro
Predsjedniče, imate 17 miliona stanovnika a samo 160.000 vojnika, to je u vrh glave šest korpusa - premalo za zemlju tolikih ljudskih resursa. Za toliku zemlju i toliko stanovništvo vama treba jaka logistika - neka vas Rusi u tome podrže da možete naoružati i hraniti 2 miliona vojnika sa tri obroka dnevno, neće vama trebati nikakva ruska intervencija - zgazit ćete sve za dvije sedmice.
Tako je i JNA mislila....
"Hajde da govorimo o realnosti, o činjenicama: od kako su Rusi počeli napade na položaje IDIL-a u saradnji sa sirijskom vojskom, IDIL se smanjuje". Kratko, jasno i tacno. Kao sto je veoma lijepo, jednom recenicom, objasnio i americki termin "umjerena opozicija", naoruzana do zuba.. "Opozicija je politicki, a ne vojni pojam". Pametniji je i sposobniji od tri americke administracije zajedno.
ovako je bilo prije Asad....