Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta ba... tip slučajno naišao svojom jahtom, izvrno pedaline pa ih morao spašavati...
sta reci - sposoban :)
Ministar je završio policijsku akademiju u nekadašnjem SSSR-u, kasnije je doktorirao pravo, bio je načelnik uprave za borbu protiv organizovanog kriminala i zamjenik armenskog ministra policije, a od 1996. predaje teoriju države i prava... Ovo je pravi covjek na pravom mjestu a ne kao kod nas...oštapleri sa kupljenim i iznuđenim diplomama...cudo sipa ne uhapsi pola državne administracije a ne samo carinike
@hh Pa drug kod nas ima toliko ministara da si i ovo radno mjesto podijelili na 10...tipa \"Ministar za kad nestane tariguza\"
pravi covjek za pravi posao, no nisam jos cuo ministarstvo za \"\"vanredne situacije. mora da su toliko redovno pojavljuju da im treba ministarstvo.