Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar se ne kaze \"Osmansko\" carstvo. Otomansko carstvo se kaze u \"HRVATSKOJ\"a mi smo koliko ja znam u Sarajevu :))
\"u Carigradu, današnjem Istanbulu,\" koja glupost majko draga.. pa imate li vi mozga u toj ljusturi uopce?? Koji crni Carigrad?? Istanbul bio i ostao. Bio istanbul i 500 godina prije spornog dogadjaja.. odakle izvadiste carigrad majke vam???
mi tre ilicu samo da ti sestru spomenem i pazi sta pricas
@@Svasta Hajde necu dalje, i ja sam glup sto pokusavam sa tobom komunicirat na civiliziranim osnovama. Misli sta mislis, mrzi, i siri mrznju, usput se pozivaj na vjeru, pricaj o precima slavnim koji su eto prije 1000 godina prepoznali pravu vjeru a mi svi ostali smo u zabludi. Pljujes sam po sebi pljujuci po drugima, mi ti nismo neprijatelji niti cemo kada biti.
KAKO SE NE ULIZUJETE SAD NE,POSTO STE NASLI NOVO SUNCE,ALI U PROSLOM STOLECU STE KO SUNCOKRETI VRTELI OD BECA,ZAGREBA,BEOGRADA,CARIGRADA! VI NISTE NAROD VI STE OTPAD! SKART! I SRAMOTA!
srbi su najrealniji i najposteniji narod rekose i po bise 200 000 civila .... i sad ubjeduju sebe i citav svijet da su se sami po u bijali .... a najgore je to sto oni misle da su upravu a da je ostatak svijeta nesto protiv njih.....aferim
Hej bre-da li vi razumijete ovaj clanak.Genocid su Turci ucinili nad Jermenima a nad Bosnjanima je izvrsen j.e.b.o.c.i.d.To se dvoje ne moze porediti. Prvi je izvrsen sa sabljom i jataganom,a drugi sa k.u.r.c.e.m.
@@Svasta :) Prvo, ja sam upravu oko toga, drugo, to nije vazno uopste. Sasvim mi je svejedno da li je tvoj predak prije 1000 godina, miliom ili silom primio vjeru ili nesto trece. Poenta je da je on po tvojoj logici izdao svog oca koji nije bio krscanin i postao krscanin. Po mojoj logici, neka je, svako ima pravo da bude ono sta hoce. Ta prica kako su muslimani u bosni primili vjeru da bi se okoristili je smijesna, eto ako je tako, ako su takvi majstori i ako uvijek biraju ono sto je bolje za njih ekonomski, sto onda kada su Turci otisli nisu uzeli ponovo krcanstvo? Mislis da je lako biti izmedju pravoslavaca i katolika i jos pri tom biti musliman. Ako smo takve ulizice, sto se ne ulizujemo vama? Ako je poenta u tome da smo mi neki negativci, koristoljubci itd. Pa glave nam je doslo to sto guramo svoje... Radije pricaj \"budale muslimanske, hoce pored nas i katolika da budu muslimani\". To je realnost.
MA BAGRA TURSKA I JOŠ VECA POTURČENA !
STOKO TYRSKA,POTYRCENA,NIJE PRIMANJE VERE HRISTOVE VERE U JEDINOGA ZIVOGA BOGA! NIJE PRATILA LEGIJA RIMSKA,KORBACH,KOPLJE,NIJE DUX IZ RIMA ILI CARIGRADA DAVAO DZAK BRASNA ZA REC HRISTOVU NIJE MOG PRETKA PRIMORAO NEKI HRISTODULOS DA PRIMI VERU ZIVU!...VEC MIRNA I SPOKOJNA REC,VERA LJUBAVI! A TI SI PRIMIO VERU POD MORANJEM! STO GRBO RODI VREME NE ISPRAVI!
Sto ih zapad huska protiv Turske... Umjesto da grade bolje sutra sa komsijama, oni zele rat. I to protiv sile poput Turske, jer ona kao mocna drzava ne odgovara zapadu.
Rijeci koje sam ja otkrio da ne mozete napisati na sa-x: \"ubi.jati\" \"re.is\" i ostale psovke, pa kad pisete obratite paznju da \"ubi.janje\" vas blokira :)
Eto cisti dokaz sta ovdje mozes napisati a sta nemozes, stvarno bijedno
SA- X E.be,m Vam Sestre, mrtve, sve sto vam je drago i pozelim vam da ostanete tako zaostali tokom citavog zivota.
Pokusao sam napisati pojasnjenje bar dva tri puta. SA - x cenzura. Nisam u svojim tekstovima napisao ni jednu psovku. Ovi tvrde da je to bio Gradjanski rat. Jeste sigurno, isto kao i kod nas u Bosni. Mada mi se bas i ne cini tako. PROPAGANDA i LAZ Procitajte istinu na Wikipediji jer mi je ne daju da je napisem.
@Charonjak Ne siri lazi Turci su nasa braca a vasi predaci...