Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve pobiti.
najvaznije je da su srbi turci ostalo manje vise 😉
"željeznom gumom"...google translate za "tire iron" koji je ustvari kljuc za odvrtanje tockova, a mog klixa (teeth)
a klix reci mi jesu li cheetasi letalni?
@KrokodilskeSuze I po Krmojebnim Pedofilskim jazbinama. Evo ti ovo ti najbolji primjer. Dje si Bakija, nas bivsi kmete. Kako kompleksi, jel cupas u srijedini sastavljene obrve, rezultat guzenja tvoje prababe od nasih kurdsko-jermenskih konjusara. Nisi ti Turcin ne boj se, ko Turcin moras imat Srce Atile i muda Dzingis Kana, a vi nit jedni nit drugo nemate. To ti Turcin imenom i prezimenom porucuje.
Postovani Jebivropski debilni poluprimati sa izmetom na gacama i okolo cmara, pitanje za vas: Gdje vam je ovdje sokiranost i gnijev? Il ste samo onda sokirani i gnijevni kad Turska smrtnu kaznu zeli uvest! Pazite, uvescemi je pa makar svi vi tamo kolektivno samoubistvo pocinili i ti redom. Uskoro cemo napravit aleju vjesanih PKK-Terorista, Gulenovaca i ostalih cionistickih podguzara i genocidasa i to sirom Istanbula. Selam iz Osmanske Imperije.
Demokratija
Ima li ovdje europskih kmečavaca o ljudskih pravima?
@Darko12 Pa SAD nije u EU i nema namjeru postati. Sta je sporno?