Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebalo ga zaposliti u rudnik, i sve pare što zaradi slati porodici zrtve. Kad klekne od posla i starosti, onda u zatvor.....
Strogo sam protiv smrtne kazne i ubijanja ratnih zarobljenika i civila u funkciji etničkog čišćenja.Za sve zločince maksimalna kazna doživotnog zatvora bez prava na pomilovanje, čak da ga izrekne i Živko Budimir.
Gdje stara kurva EVROPA sto ne osude amerikance sto ne prekinu diplomatske odnose kao sa Turskom
Pa tamo Zidovi vladaju !
I onda seru Turskoj ne smiju uvesti smrtne kazne
Opravdano seru, jer koja država članica EU ima smrtnu kaznu, tako ako misli u EU nema smrtne ni u Turskoj.
Turska tolike godine ispunjava uslove za EU , a oni uvijek nešto novo nalaze..... Zna se da EU nikada nece prihvatiti Tursku, a zna se i radi cega, sve je samo politiziranje od strane EU....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pravedna kazna je da i njegu na smrt pretuku kljucem za gume....to je demokratija!
Sigurno je dobio neku injekciju nije ni skonto osjetio...
Nisi u pravu. Bi li ti bio taj ekzekutor koji bi to isto uradio njemu? Ako bi, isti si kao i on i imaš iste porive. Puno bolje i od bilo koje smrtne kazne je da robija negdje na ostrvu gdje će svakodnevno tucati kamen pa sve do kraja života. Kada se sprovede smrtna kazna osuđenik je riješen muka i više ništa osjeća. Ovako bi bio na mukama do kraja svog bijednog života.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nakon vise od 20 godina robije, ovo mu dodje ko milostinja... ne valja smrtna kazna, brzo skrati muke
ubojicu ubiti..kratko i jasno...nista Bog, nista demokracija..ne moze postenije od ovoga