Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast djevojci
danas je u Siriji u napadu koalicije ubijeno 16 civila među njima majka i njeno petoro djece. u posljednjih mjesec dana u zračnim napadima koje je izvela koalicija poginulo je 225 civila, samo kažem......... njih se niko neće sjetiti čak evo ni klix ali to da će Ari la Grand platiti sahrane to je bitno... te je vijest koja se prodaje.... valjda... ko jbe tamo neku djecu koja ubiše granate.... kao da mi ne znamo šta znači biti djete dok te rokaju granatama...
njegova famelija je bila protiv Gadaffija i pobjegla za Englesku i tu su docekani i zivjeli 10 godina.. i ta ista Engleska je bila u tom ratu da skine tog istok Gadaffija.. i kako se pacenik zahfali?
@Necijenjeni-Gost ja sam protiv bilo kakvog nasilja i ubijanja ali si to s Gadafijem shvatio pogrešno: englezi su direktno ili indirektno krivi za više od milion mrtvih pa čak i danas ih ubijaju na moru (izbjeglice što se utope) tako što nisu skinuki Gaddafija nego su doveli na vlast 100 novih Gaddafija.
Zao mi je djevojke sto mozda sebe krivi za ovo sto se desilo, da ona nije odrzala koncert napadac bi nasao neki drugi skup i tu se raznio tako da ona tu nista nije kriva.
nema džabe ni u stare babe...
Nije mogla zamisliti bolju reklamu,ko i onaj bend sto je svirao u Parizu.Nikad ne znas odakle reklama moze doci.
Moralni ljudi uvijek imaju osjećaj odgovornosti bez obzira što nisu ništa krivi, samo je problem što su u manjini.
Vrlo fin i human gest ove divne mlade zvjezde.
Svakakve gluposti, ne mozes ni umrijeti besplatno, otisao doktoru da mi pregleda grlo, cener samo sto ce pogledat, a gdje su jos antibiotici, ma ne dam vam nista, radije cu krepat.
Dobar komad