Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba li naglasavati da su taj rezim, kao i ta vojska, bili podrzavani od strane USA u kampanji "ciscenja" ljevice iz Juzne Amerike?!? Tu su jos bili Brazil, Cile, Paragvaj... Sve fasist do fasiste, pod finansijskom, vojnom, obavjestajnom, politickom i svakom drugom pomoci State Departmenta, CIA-e, Bijele kuce...
kissinger, zemlja mu kosti izmetala
Upravo tako! Nazalost, tekst je jako kratak da bi se opisala ova invazija turbo-kapitalizma. Nesto opsirnije o tome: Org. Les Madres (https://en.wikipedia.org/wiki/Mothers_of_the_Plaza_de_Mayo)
Imaju gene nosilaca evropskih vrijednosti 100%, oni su dole bježali.
treba se hag ugledat na ove što se tiče kazni
Ovih UZP-ovaca svugdje po svijetu.