Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste znali da se ti otoci na spanjolskom zovu malvinas? Jeste. A jeste znali zasto? Zato sto ih je otkrio francuz i imenovao je otocje po saint malou. Za one upucene, to je rodni grad junaka vase i nase mladosti- velikog bleka. Najpravednije rjesenje je da otoci pripadnu francuskoj.
Malvini su Argentina.
Ljudi na fokland glasali da hocu ostati s Britanijom - jes da je Britanija nakon Brexita malo propala ali Argentina gora 100 puta, tamo inflacija oko 95%!!!
Pa upravo stoga je ovo idealna prilika narodu ukazati na puno značajnije probleme od bijede i siromaštva. Mogli bismo im izvesti par stotina stručnjaka, iz svih naroda, kako bi ubijedili narod da je ta bijeda posljedica podlih igara onih zlih drugih.
Ko će vam dole ratovat, nema domaćih, jedino džonson da nabije šerpu na glavu i isuče džoger iz kante
Kad predsjednik neke zemlje nema šta konkretno ponuditi on se posvađa sa najprikladnijom zemljom...