Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi korisno uputiti na izvor informacije, mozda neki link...
Čuo sam da će se Cerić uskoro obratiti protestnim pismom Arapima zbog kršenja prava vjerskih manjina, kao što je to nedavno uradio Evropskoj uniji.. Potez za respect (:
kako malo komentara. Gdje ćeš dirati \"prijatelje\"..ovo jednostavno nije istina.. Kome mi da se prilagođavamo, kršćanima u Arapskim državama?
I onda oni imaju obraza da prigovaraju Svajcarskoj. Davno sam rekao da od islama vece zlo na ove prostore nije doslo!
pa to i nije neko otkrice @vedrana zacepi gubicu glupavu niko te ne voli, ni mamica rodjena
Poslana je specijalna jedinica da ga izvadi iz su.pka saudiskog ministra ali problem je sto je neprepoznatljiv medju ostalim gov.... Stopio se kao kameleon
Kome mi da se prilagođavamo..Upravo su BiH širom otvorena vrata za nesmketan uvoz ideologija ovih država koja krše ljudska i vjerska prava.. Da li neko ima informaciju je li Željko Komšić izašao iz šupka saudijskog ministra ili će tamo ostati preko noći...
@ vedrana: na_bijem te na kolac
I sto je tu novoga ? Svjedoci smo da Bosnjaci u dijelovima BiH gdje su vecina krse prava ostalih naroda . Stoga nema ni E.unije ni vizne liberalizacije .
Amerika predugo sadi tikve s budalama. Prekasno ce biti kad shvati greske u koracima. Arapski mentalitet poznaje, ali bh \'\'pamet\'\' kojom se vise od 20 godina hazarderski igra, na zalost ce neminovno platit neprocjenjivo visokom cijenom.
sarajevo-x.com BiH 08.12.2009. Predsjedništvo BiH Članovi predsjedništva primili saudijskog ministra Al-Ankary Između Bosne i Hercegovine i Kraljevine Saudijske Arabije može se pored obrazovanja uspostaviti još plodnija suradnja, i to u svim oblastima - na ekonomskom, političkom i multilateralnom planu. Konstatirano je to danas u Sarajevu pri susretu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Željka Komšića i članova Predsjedništva Harisa Silajdžića i Nebojše Radmanovića s ministrom za visoko obrazovanje Kraljevine Saudijske Arabije Khaledom Al-Ankary.
ma daaaaaaaaj ne mogu da vjerujem, hahahahaha u kuranu fino stoji............ jos samo kad bih ja razumio sta ono pise tamokan
A u Švici problem zbog zabrane munara?!
Naravno kamenovanje