Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma vi arapi ste.prodaali se izraelu. Ljudi vas kupili vasim parama koje ste radi kamata ubacili u njihove banke. 5 milona jevreja jase 300 miliona arapa. I vi nemate muda nista osim da lajete.
@r2d2limeni a svi koji su pokušali da se malo odupru rom robovanju su zavrsili u lancima ili bez glave.
pa nisu arapi bosnjaci da se mogu oduprijet cetvrtoj vojnoj sili JNA da ih isprase ko majmune u patikicama i trenerkama
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
za ova arapska liga misli o bilo cemu drugome osim o petro dollarima...
Ovako se pocinje rat da bi se preuzela kompletna industrija nafte!
samo kazite Saudijskoj Arabiji da prestane financirati Izrael i sve USA ratove u zaljevu a za ove koji krive Hamas ili Heizbolah samo podsjeta,Palestina je okupirana 1967 a Hamas formiran 1987 znaci dobrih 20 godina da se potpise mir sa PLO prije Hamasovog formiranja,ali stvari se pomalo mijenjaju USA i Izrael i Saudijci su sve usamljeniji i saveznike gube svaki dan
Kakve veze ima bosna sa ovim islamistima,hm???
Ma kakva liga. Jebe se njima za Palestinu.
Židovi su izabrqni Božji narod. A arapi bi trebali prvo dovesti svoje drzave u 21. stoljeće pa onda relazmišljati k drugim državama.
jedva cekam kijametski dan
Nadam se konacnom ujedinjenju i priznavanju Palestine kao drzave, da ce konacno ostale zenlje svijeta se otrgnuti losem uticaju Izraela.
@Idemo_dalje_ Izrael je drzava izabrqnig Božjeg naroda. Ne možes protiv božje volje.
Arapska liga kandise vise od hokejske svlacionice nakon tekme.
@EbuVlah1463 jesi se navlazio ??
Upravo je ta arapska liga izdala Palestinu.
Arapi će to srediti, u to nema sumnje. Samo treba da se dogovori da su Arapi najbitniji muslimani na svijetu. Ali, na njihovu žalost ima još musimana koji se baš i ne ravnaju po arapskim pogledima
Za sve ove islamofobične piičkice iz srpskog i hrvatskog plemena: https://www.youtube.com/watch?v=_s57kPS_gjM
@MilankovicTeslaPupin Papak, vaša nedjela je gledao cijeli svijet, osudio vas na najteže kazne i preziru vas kao najgore bolesnike.
Što ne poruše te granice između njih i sve to nazovu Tunguzija...? Who cares...
@WhoIzYou Ti si jeebeni debil.
@CDE 😂😂😂 Za koga ti licno navijas, staru ti pronosam na chuni sve do Tunguzije 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)