Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ste vi papci i neznalice ... Budaletine jedne , oko Daaska i diktatora se steze obruc, morace te naci drugoga da obozavate !\"
Asade pretvaraj tu g.a.m.a.d i.z.d.aj.n.i.c.ku. u mrvice, neka kraljevi i seici kupuju klubove po evropi a narod im gladan b.r.u.ka. i s.r.am.o.t.a IR Iran jedina islamska drzava se brani u siriji libanonu a i.z.d.aj.ic.e. ce platiti na kraju... 34 saudiska princa imaju americko drzavljanstvo je li to uredu a siti im nevaljaju sto nedaju americkoj cizmi na svoje tlo nisam sija a li sam siguran da su casni muslimani kada vidim sta arapske izdajice rade cak su u svaku arapsku zemlju pustili americke p.s.e da rade sta hoce pa i na svetim muslimanskim mjestima TO NAROD TREBA DA ZNA BRUKA I S.R.A.M.O.T.A..... TURKE DA NE SPOMINJEM SLIJEDI IM P.R.O.P.A.S.T SA OVOM POLITIKOM
Sluge cionističke!!!!
Prvo, ti o šijama znaš isključivo ono što ti ona munafikčina Cerić i njegove vehabije serviraju, znači ne znaš ništa osim što su te zadojili mržnjom prema njima. Drugo, Assad brani svoju zemlju od izraelskih plaćenika turskih i saudijskih vehabija, znači svaki vjernik, makar i ne volio Assada, treba da je protiv ubačenih katila koji razaraju Siriju da bi otvorili front prema Iranu tj. završili okruživanje te ponosne zemlje sa svih strana. Treće, nauči pisati papčino.
Ove je Gaddafi (na čije mrtve kosti o.nanišu r.eisovi M92 muslimani) munto da bombarduju Sarajevo i položaje Armije BiH, a nije da ih nije bilo koji su bili za, komunizam je čudna bolest.
momak,tebi su izgleda sijiti zamutili mozak svojim spletkama... Sloboda Siriskom narodu protiv diktatora i zlocinca sektaskog Assada
Arapska Liga - IZDAJICE, MUNAFICI, ROBOVI BIJELE KUĆA, IZDAJICE UMMETA, FUJ, FUJ FUUUJ