Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA BOG DA DO UMRE VISE!!!!!!!!!!!!!!! GLUPI TERRORIST!!!!!!!!!!!!
e znate kako se kaze lov na papige na arapskom?
SVJETSKI KRIMINALAC, PROBISVJET I AGENT CIA KOJI DRZI PEDESET GODINA PALESTINSKI NAROD U ROPSTVU, A PRICA MU PRICU O BORBI ZA OSLOBODJENJE.. DOK JE PALESTINSKIH ARAPA JEVREJI U IZRAELU CE IMATI I SVOJE ROBOVE.. LUDJAK KAO I ALIJA IZMETBEGOVIC ZA VRIJEME CIJE DIKTATURE JE POBIJENO VISE MUSLIMANA U BOSNI NEGO ZA ZADNJIH PETSTO GODINA... OBADVOJICA TRUHLO BOGATI, A NJIHOV NAROD GLADAN.. JEDNOM RIJECJU: BAGRA!!
Živ je čiča, umro nije!
ma prci ga vidi sav se osusio dva dana pred smrt ........
Yaser-e zelim ti da ozdravis i da se vratis u Palestinu i da nastavis borbu za svoju zemlju. A na Izrael i ono debelo jevrejsKo govno, Sharon, treba bacit atomsku.
Yaser-e zelim ti da ozdravis i da se vratis u Palestinu i da nastavis borbu za svoju zemlju. A na Izrael i ono debelo jevrejso govno, Sharon, treba bacit atomsku.
zar je taj gad jos ziv
ko ga jebe,ima drugih!niko nije jedan i jedini!!!!
Nema mija, nema Jata, Bez Jasera Ajafata. Majko Kjajevic
eki ponosu
Nedaj se Jasere Legendo i ponosu svih Muslimanskih Lidera i zemalja