Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kinezi šljam svijeta.
u kini je svaka religija ili filosofska doktrina ili skupna meditacija ZABRANJENA
Gamada pogana koja napola skuha zive pse, pa im onda tako poluskuhanim, zivima deru kozu, pa prave gulase ili sta vec.
znači ti svrstao sve kineze ko ih ima haman ko muslimana na čitavom svijetu i sviju ih svrstao u kategoriju što jede pse.. a onda kad kazu za muslimane da su teroristi i ovakvi, onakvi onda se ljutis? p,s ubijat zivotinju je ubijat, nije neka manje vazna i vise vazna... koliko se samo zakolje i koža oguli svaki kurban bajram....
Nije problem sto jedu pse, jedemo i mi goveda, janjad, pilad, problem je nacin na koji ih ubijaju i kuhaju. Za ovog prvog sto komentarise, kurban se prvo zakolje i kad se bude siguran da je zivotinja umrlja, tek tad se dere koza. Kinezi ih deru zive jer zele da budu sto "svjeziji".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kinezi na ovaj nacin preventiraju moguce vjerske sukobe
Bravo, da su baremi kod nas zabranili religije do rata ne bi ni doslo
Arnoud van Doorn i Joram van Klaveren su nekadašnji najbliži saradnici Geert Wildersa i suosnivači PVV-a - ultradesničarske antiislamske stranke u Nizozemskoj. Obojica su prihvatili islam, Joram čak u toku pisanja knjige "Kur'an je otrov".
Sami su sebi zlo uradili ovim postupkom, samo treba razuma da se to shvati, a oni ga očito nemaju..
To je ta pogan genocidaska koju brko Erdogan prijateljuje Allah je u svom govoru Kur'anu da neprijatelji islama nece moci utrnuti Allahovo svjetlo. Djaba se trude genocidasi zuti prcavi pogani.
komunistička država zabranila vjersku propagandu. Big deal. koja da je to neka velika novost. A ne pišete o crkvama koje su sravnili sa zemljom.
"Oni žele ustima svojim utrnuti Allahovo svjetlo, a Allah želi učiniti vidljivim svjetlo Svoje, makar ne bilo po volji nevjernicima. " et - Tevba 32
Kada prođu sveti mjeseci, ubijajte mnogobošce gdje god ih nađete, zarobljavajte ih, opsjedajte i na svakome prolazu dočekujte! Pa ako se pokaju i budu molitvu obavljali i zekat davali, ostavite ih na miru, jer Allah zaista prašta i samilostan je. Sura Et-Tevba. 9, ajet 5
ebe mi se za njihovu civilizaciju, nama su svi primjer civilizacije, e pa meni nisu, imamo mi svoju istoriju ovdje na balkanu kakva god ona bila nasa je, koji to normalan covjek jede pse, pa i te sismise kako se govori i svasta, udjes u kinesku radnju gledaju te kao da ces ih ubiti ono tipa u americkim filmovima, prljavo u radnjama, prodaju mi damu pod bubrege od neke plastike i balone, ebo ba njih necu da se divim njima i njihovoj civilizaciji jer nemaju dodirne tacke sa nasom. Kraj.
Kinezi su toliko stara civilizacija da znaju da je vjera oruzje poput nuklearne bombe. Na zalost u pravu su 100%.
To su dodikovi prijatelji ...Kina i Rusija nista cudno s kim si takav si
Vala ako mozes aplikaciju za ucenje kurana mozes komotno i za bibliju i toru. Sve su oni to prepisivali jedni od drugih. Sekte su to, nista vise.
najebali smo ljudi veliko zlo se sprema ...
nikad nisam volio ove kineze, ruzni, onako mali, jedu pse i Bog zna kakve zivotinje, milijardu i kusur ih ima i jedna vlada ih jos drzi u komunizmu u 21 vijeku, zabranjuju sve osim komunizma a sad sam i uvjeren da su krivi za Kovid. Ne volim ih nikako
bakir klanja u banja luci. hejt protiv apple i dodika
Treba ih tužit za islamofobiju keroždere