Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi kuravi pogleda...vidi čime se bavi.....a privjesak na lančiču je totalno zalut'o !!!???
Sloboda govora hmm... Ima pravo, samo trebao bi neki bogati arap dati 10.000.000 dolara i postaviti po svim vecim gradovima plakate sa zlodjelima Cionista u Gazi... to bi bio demokratski odgovor...
Hahahaha. Bosanci su na slici. Vidi hodže, hahahahaha.
"Mogao sam pobiti sve jevreje ali sam neke ostavio da bi me bolje razumjeli" - Adolf Hitler
Majke ti, gdje nadjete te izjave? Crkoh trazeci, i nista... A ti se malo zapitaj, Jevreja ima jako malo, ali su ipak najuspijesniji narod, posjeduju pola Svijeta... A ti dolazis iz zemlje gdje je i antena od 20 mera jedno veliko cudo i gdje se kilometar autoputa pravi 3 godine... Pokri se po usima i suti... Zajedno Jevrejima mozemo samo popusiti...
nece se zadrzati puno
Ovo u suštini nije antiislamska reklama, nego pročifutska
Dobra treba... Da mi je ozeniti ovaku...
Fuksa cifutska
Ko ovu kravu uzima za ozbiljno...cak su se i jevrejske organizacije distancirale od nje i osudile njene aktivnosti.
Zbog ovakvih stvari, nikad nemogu dati podrsku cionistickoj Americi u bilo kakvom konfliktu, mada ratovali i sa IDIL-om. Svi su oni stoka svinjska i sve sto rade je za Izrael a ne za mir.
Čitava historija-povijest zemaljske kugle je već zapisana, od onog prvog koji je spušten na istu, do zadnjeg koji će otići sa iste... Tako da, prvo ti vjera (privatna stvar pojedinca) ne dopušta da se baviš takvim stvarima, a drugo, imaju neki kodeksi, nepisani, koji obrazlažu šta je to umjesno činiti u društvu, a šta ne. Sve u svemu, nit' me interesuješ ti Pamela, nit' me interesuje ta tvoja politika koju provodiš... Kraj će ti bit' isto k'o i meni.. .Samo ne znam da li će ti vječito stanište biti pakao (džehenem) il' raj (dženet). Peace.
Pamela Geller moja Heroina . Svaka čast ovoj ženi koja se bori protiv zla zvanog Islam. I sam ću donirati određenu sumu novca za ovakve svrhe. Ujedno pozivam sve Srbe i Hrvate da isto urade kao i da pojačaju prisustvo na raznim svjetskim portalima gdje možete postavljati razne stvari i objašnjavati ljudima. Materijala za tako nešto ne manjka. Postavljajte i objašnjavajte u vezi Trokutistanaca , Nacizma Trokutistanaca i Terorizma .
Ne pozivaj Hrvate jer kad Oluja krene nema opoziva i kuku lele.
Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima u BiH. http://zalbe.vzs.ba
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Obuci ce oni i tebi narandzastu Gvantanamo uniformu, pa ces i ti na koljena Pamela i tebi slicni, a vi samo blebecite;)
evo opet cionisti krivi za sve, muslimanska taktika...čovječe, moramo i mi kršćani naći nekoga tko će nam biti kriv za sve probleme svijeta i sve na njega svaliti kako vi na njih stalno dok se teroristi šire i šire vi nas zajebavate s cionistima i Izraelom,koga boli kifla za njih, nas brine ono što se događa u našem dvorištu,u srcu Euroipe!
Croatia, prvo su Europi i krscanima Jevreji bili krivac za sve, sada kad ih skoro vise nema (prvo ih pobili, pa zato sto ih je ostalo malo napravili ''zasticenom rasom''), sada su muslimani krivac.... Ma da se slazem s tvojom prvom recenicom u mnogim slucajevima.
Ama naravno da ne gode muslimani, ni Evropi, ni Americi...Nema alkohola, nema bluda, nema kocke, o kamati da ne pricam, nema alkohola,svinjetine...Sta vi mislite, da kapitalistickoj Evropi ili Americi gdje vlada extremni kapitalizam pasu ovakvi muslimani??Pa oni, Bog sami zna koliko profita uzimaju upravo iz gore nabrojanog...!! P.S. naravno govorim i iskrenim muslimanima, vjernicima...
Prika, svim muslimanima koji se drže ovog što si napisao, skidam kapu do poda.A ovi novokompovani vjernici ...fuj.
Boje se Islama, jer ce Islam jednog dana, ako Bog da, vladati svijetom (vec je pocelo u Americi). Nije njihov strah uzaludan...
LOL... Mogu zamisliti kako ce to biti napredan i civilizovan svijet...
Zar da ne bude kad propagira sve sto je dobro, npr. postovnje, ljubav, iskrenost edukacija...?! Vazno je samo spoznati :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)