Udružili se hakeri iz cijelog svijeta
1
Anonymousi objavili rat Izraelu: Izbrisat ćemo vas s interneta
Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
=) Daj boze
ajmo izbrisat cijeli internet. ionako je ovaj svijet otiso u 3 pm
Šta bi od globalne revolucije u Zapadnom svijetu na koju su pozivali Anonžmousi 2012 ? http://www.youtube.com/watch?v=26PLBeABDZ0 Eto čime se bave Anonymousi. Nerealne, revolucionarne ideje. Tinejdžersko doba. I vi njih ozbiljno shvatate ?
Najava obaranja cijelog interneta: http://www.youtube.com/watch?v=QYq-4trj-c8 Šta bi od tog ? Veliki Anonžmousi. Moš' mislit.
Šta bi i od ovog obećanja da će Anonymousi srušiti čitav internet ? http://www.youtube.com/watch?v=uAyiB_qxgGk Glupava obe'anja. Anonymousi grupa tinejdžera sa IRC-a koja ima previše slobodnog vremena, mama i tata ih izdržavaju, ne znaju šta bi sa sebe. Toliko o Anonymousima.
Šta bi od ovog obećanja anonymousa ? Pojeo vuk magarca. Toliko o Anonymousima. http://www.youtube.com/watch?v=yjiMYRG8Pyg
A Zeljko Komisic isti dan odrzava osnivacku skupstinu svoje nove stranke. Slucajnost...ili mozda ne?
samo naprijed
svi vi, isfrustrirani selajci, koji ste se zakopitili u ovom gradu i koji nas, prave sarajlije toliko volite pa nam tepate "sarajlijice", popusite nam ćundare, mamu vam j.bem i vama i onome ko vas pusti u grad...
Anonymous je prica za naivne. radi se opsiholoskoj kampanji maskiranoj kao opozicija. koga su anonimusi dosad srusili? izrael ima najjace strucnjake u oblasti IT tehnologija. evo ovaj komentar iznad govori Anonymous nisu nikakvi rastrkani tinejdzeri vec organizovana politika.
Anonymous does not support violence by the I.D.F. or by Palestinian Resistance/Hamas. Our concern is for the children of Israel and Palestinian Territories and the rights of the people in Gaza to maintain open lines of communication with the outside world.
ne treba ih samo zbrisati sa interneta nego sa lica zemlje
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!
Kakvo imaš i pošto ti je ?
Prpa, Izraelci, ha ? Izrael se ovih dana trese od straha. Napunili gaće, ha ! Sta ćete sad Izraelci, ha !? Neka neka, sad ima da vidite kako ovi anonymousi deru jarca. Eto vam sad !
Bolje ONANIMUS , nego Anonymous !
pitanje zasto ANONIMUSI nikad ne obore BANKARSKE SISTEME??? samo tu se moze napraviti ozbiljna prijetnja i naštetiti drzavi...a da to ne bude kr.vop.rolic.e...recimo napad na nukl.earku pa ona eksplodira... ebo obaranje ministarstava, škola, vrtića...koji ce to ku.r.a.c nekom naštetiti hajmo hakeri obrisite im bankarski sistem...konta...transsakcije itd... e to je šteta koje se boje i najjače sile u svijetu