Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo su nacionalisti glasali. Ostale ljude ne interesuje EU, jer im je dobro.
rado Bi i holandjani iz eu izasli...guse ih porezi koji prije nisu bili...ako englezi izadju pocinje igra raspe onda...
Koji porezi?
@drinskyS Slazem se, ali to nikakve veze nema sa EU ovo sto ona tvrdi. Cuj "porezi koji nisu prije bili", a EU nema nikakve veze sa porezima , niti ima tu jurisdikciju. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jesu ih zajebali ovi iz EU. Prvo su im napravili rat. Navukli ih da se konfrotiraju sa Rusijom, a onda im pokazali figu. Nešto me podsjeća na situaciju kada su Aliju nagovorili da se odvoji i obećali podršku, a posle uveli sankcije na oružje. Srbija nije imala potrebe da se naoružava, znači da susankcije direktno bile usmjerene protiv Bosne.
Kad može Izrael biti dio Evrope, zašto to ne bi bila i Ukrajina.
Po cemu je Izrael dio Evrope?
@manki Valjda pratiš recimo sportska takmičenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Interesi pojedinaca..zlo suboba sporazuma sa ukrajinom i ovaj sa turskom. EU je zlo za obicnog covjeka
....glupost...