Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dve ubice dalekojim kuca bila odnas posteni bosanaca
ma ja steta sto Obama nije za svog mandata poceo makar 2 rata.... onda bi bio coool..... covjek je zbog toga i dobio Nobelovu nagradu za mir..... (Bush bi mogo za rat!)
slika 1000 rijeci govori..... uvijek mi je super kad vidim da neko nekog mora odozdo prema gore da gleda i neko odozgo prema dolje........😐
na niske grane je spao ovaj obama... kad je ovaj fasista popularniji od njeg', onda znas kolko' je sahat'..
Da se i ja jednom slozim sa vecinom americkih gradjana. George Bush je jedan od najsimpaticnijih ratnih zlocinaca ikada. Obama odvratniji od Hitlera.
O Lik, evo ide pjesmica za smirenje. https://www.youtube.com/watch?v=cgPqmRNjoTE
Ne pomaze ona pjesmica? Probaj ovu. Ima i malih zutih pauka i kornjaca i majmuna i raznih drugih zivotinjica :-) https://www.youtube.com/watch?v=mZp9JEH6XZE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Baraka od Obame