Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači jeste li gdje vidjeli da muslimani pale od drugih vjera svete knjige ! Naravno da niste ! Zato što muslimani vjeruju u jednu te istu uputu u jednog Boga Stvoritelja, a ti isti ne vjeruju ni u šta, nit su tolerantni, čak šta više puni ksenofobije i rasisti !
Pali al' ne smije u lice da te pogleda.
kakav je to strah kod kjafira sanjaju sveti KUR'AN ne izlazi im iz glave kjafirske ne znaju sta ce vise od sebe da vas dragi ALAH okrene na pravu stranu
Amin
Ja ne kontam što se zvaničnici zemalja sa muslimanskom većinom uopšte pale na ovo? Neka pale šta hoće. Niko Boga ne može uvrijediti. Plus dobro je kad otvoreno kažu šta misle o nama
U rukama nevjernika to su samo korice i papir
nece se ovaj dugo glave nanosati
Sve je to plan, na kraju će tražiti da ih lojavi ekstremista Milanović spašava od Islama. Zato treba Zukan da oformi grupu za odbranu BiH.