Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska nikad nije genocid priznala rezolucijom u Srebrenici
@Stipuganjemojneganje Slažem se za Turke, ali Ameri koliko su nam valjali toliko i nisu.
@kozmopolitan, znaju oni sta je genocid!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako je u Srebrenici bio genocid (a jest) sa preko 8000 ubijenih, kako nije bio genocid nad Armencima gdje je sistemski pobijeno milion i pol ljudi?
Zato sto su turci "braća". To ti je tezi oblik štokholmsokg sindroma.
svi na Hitlera drvlje i kamenje, da je brat uspio sa svojim ciljem. ova planeta bi sad cvatala ocm...
U zadnje vrijeme je: hebes Turke, pai Slovence , ma hebes Srbe i Hrvate prirodno i tako redom ... Bosnje pameti dolaze...sljedeca faza : igraj igru kako je svi igraju ne budi naivan Bosnjo. Hebes Turke gledali su kako nas nestaje prakticno u susjedstvu , mogli su pregazit do nas za hevtu da im je bilo od interesa, Hebes Turke.
Turska priznaje genocid u Srebrenici https://www.aa.com.tr/en/turkey/history-will-never-forget-srebrenica-genocide-erdogan/1528869
Nema sumnje da to jeste bio genocid, nezamislivo zvjerstvo, ali ukoliko je tačno da međunarodno pravo pojam genocid poznaje od 1948. godine (kako negdje pročitah), onda nema smisla da se vraća 106 godina unazad. Jer, nije ni Amerima maslo za Ramazana.
zar ne shvatate BOGUMILI , BOSNJACI , BOSANCI , MUSLIMANI...da ste vi neko i nesto , sto nema svoj jezik ,pismo , zastavu, himnu ,istoriju ,obicaje , ni svoju veru ,ni identitet....tako vas svi i tretiraju , kao neko koji neprestano trazi gazdu ,jer je svoju dusu odavno PRODAO...I TO ZA SICU!
To sto pricas je nastavak genocida
Turci nikad nisu priznali genocid u Srebrenici jer su i sami počinili isti nad armenskim narodom. Nejasni su mi ovi novopečeni bošnjani koji također negiraju genocid nad Armenima.
Bio kao i u Prijedoru, Vlasenici, Foči Višegradu. Vaške genocidne negiraju genocid.
Slijedi tursko priznavanje američkog genocida nad indijancima i afričkim robovima. U pitanju su desetine miliona ubijenih.
Valjda prija armencima kad ih brižni Joe spomene u kontekstu genocida
Ko će stati u kraj ljudskoj patetici i metastazama samosažaljenja. Valjda godi armencima kad ih brižni Džo spomene u kontekstu genocida
A kada ce Hrvate da proglase genocidnim narodom za zlocine u 2. svjetskom ratu?
Ako ćemo pravo, najviše genocida u istoriji je napravila Velika Britanija, pa Belgija, Francuska, Španija i Portugal u Južnoj Americi itd. Tu su u novije vrijeme i Amerikanci koji su u nekim ratovima direktno učestvovali, a u mnogim indirektno, pomažući one koji njima odgovaraju. Naravno i odnos Amerikanaca prema svom domicilnim stanovništvu, Indijancima, nije daleko od genocida. Od direktnih pokolja plavih mundira do sofisticiranijih metoda zatiranja kulture i egzistencije.
Ha ha krenuše turska kola nizbrdo, nek za boljeg i nisu.
Turci su djedovi i očevi Srba, genocidaša.
ovim genocidasima su bahlijanderi prodali bosnu.