Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Bake je poslo zamolnicu da se Erdoganu izadje u susret!
Kim je poubijao svoju familiju, a Erdogan je na najboljem putu da to isto uradi čim mu prođe smrtna kazna u parlamentu. Amerika neće izručiti Gulena, jer mu prijeti strašna Erdoganova odmazda, bio kriv ili ne, a kako znamo ne izručuju se politički azilanti upravo zbog progona i tortura režima. Realno, sekularizam u Turskoj može jedino spasiti Gulen, čije vrijeme dolazi tek pošto Erdogan svojom politikom Tursku dovede pod sankcije EU.
..i... ti se preno kad ono jorgan pao sa tebe
Pohapsite i zatvorite i Gulenove institucije u BIH,(BOSNA SEMA ,BURCH)jer se sire kao kuga i ispiraju mozak nasim mladim ljudima i prave Nurdzije od njih. Sada Vam je to smiješno mozda,a sutra ce nam preuzeti drzavu.Gamad dzematlijska,gulenovska,hinjava,licemijrena.Marsh iz BIH!!!
@GAU8 neuporedivo totalno,nista SDA, ni Bakir, ni Dodik,ni Covic,ne ispira,niti organizuje sohbete,niti ima za cilj kao sto ovi imaju.Ne znate pa zato pricate ili ste i Vi dio Gulenovaca i Hizmeta :)
A gledaj Fetulahovca sto im se ne odgovara istina,samo pucajte NE SVIDJA MI SE :)
Đe' si Gülenu kućo stara ohrdana Američko, cionističko-šovinistička.