Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas bogami policije se ne upušta u ovakve akcije pa nema ni raznošenja !! A takvih imamo i za izvoza. I izvozimo u Siriju ali i na druga žarišta !
Ne liči na Kurde. Kurdima nisu svojstveni samoubistveni napadi.
@Nemsis, žao mi je što si neinfomisan, ali Kurdi jesu muslimani. Samo, ne liči na Kurde jer oni u Turskoj nigdje i nikada nisu ništa i nikoga napali da su sami sebe svjesno raznijeli.
@Nemesis , oh pa to je mnogo objasnilo; isprani mozak i politička pristrasnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa jesul raznijeli turske drotove il nisu? Kako sad da odlucim jel ovo dobra vijest il ne bez te informacije?
@Nemesis mars u dzamiju
@Nemesis ma ponosi se ti s kakvom god gluposti oces, samo ti kazem fino bolje ti je idi u dzamiju nego sto ovdje nebuloze prosipas