Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ima li ijedan dan da me odmah na sabahu ne sjebe vijest o nekoj tragediji!
tesko da cemo to docekati, na zalost
Koja gamad sve dolazi na ovaj portal, za ne povjerovati. Ljudi stradali, necija djeca, necije supruge, muzevi, majke, ocevi, braca, sestre ... a vi se zezate o autobusima i terorizmu. Nije ni cudo sto vas politicari guze vec 20 godina kad ste jbena stoka, budale ... krdo maloumnih imbecila koji bi najradije da im neko drugi nesto sredi, ako mozes gratis.
Cudo se ovakve nesrece ne dogadjaju svaki dan kako ludo voze...
Krenes u skolu, na posao ... i ne vratis se kuci =(((( Neka im je rahmet dusama.
Koga briga za Ankaru (Nevezano za ovaj dogadjaj - moje saucesce porodicama poginulih) ? Ovakve stvari se desavaju redovno pa i u regionu i opet se ne prenose. Klix stvarno ima uzas politiku uredjivanja novosti a i dosta nam je crne hronike u BiH gdje svaki dan neko bude zboden, to vise i ne prenose na portalima.
Što je kreten po ljudima vozio, ako je bio svjestan da su otkazale kočnice, što se nije zabio u prvo auto! Zamisli onda kakve su njihove donacije (nama), kad se kod njih ovakve stvari dešavaju.
to mi je prvo palo na pamet, kakvi su autobusi koji se po nasim cestama voze, a porijeklo Turska...sad da je neko pametan od ovih nasih glavolja, traziti uvid u tehnicku ispravnost autobusa iz Turske, cisto preventive radi, a znamo svi ko radi na tehnickom (pa i u GRAS-u) i kako se prolazi na istom (curi li majstore, curi curi al moze izdrzati do iduceg tehnickog)
Dovoljno je samo pogledati prvu sliku,da se najezis.Strasno.
Uh boze sacuvaj.
Ko-fol kvar na vozilu, a da je vozač bio ateista, u Turskoj bi ga odmah proglasili teroristom.
Da ti i Prozahebant niste nesto u rodu? Iz vas jednostavno izbija inteligencija.
Boze sacuvaj. Neka im se bog smiluje a i familiji... Ma nidje vise nisi siguran..
Dobro im se smilovao.
Autobus terorista
u jbt suti kakvi su ovi..autobusima valjaju ljude..mi s autima dobri smo