Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto ne štima ovdje. Krive Merkel što je otvorila vrata izbjeglicama i onda je porede sa Hitlerom.
kakve su ovo spodobe na slikama😂Angeli samo možete da....hehehe
Ah Cesi. Imaju tri ipo muslimana u zemlji. A znali su srati o slobodi, demokratiji i pravima kad su su im Rusi bili u posjeti i u kolonama ici u druge zemlje gdje su ih docekivali otvorenih ruku. Izgleda da su vas malo Rusi karali koliko su trebali.
oces da kazes da cesi ,zato sto su bezali u druge zemlje gde su bili uzorni gradjani sad moraju pomirit sa islamskom okupacijom,ubijanjem ceha,no-go zonama ,rikanjem islamista kako su ugrozeni dok kolj... malu decu ,silovanjima, jel i kod njih da istaliras "belu krivicu" da su zasluzili da ih arap tuce jel su vrsili opresiju nad arapima
Pa seljacino koliko crkvi i krscana ima u Saudiskoj arabiji ili turskoj??? Ili iranu??? De nabroji vi islamisti bi da se karate i siri te svoj teror svugdje u svijetu pa nemoze to!! I sami sebi skacete u njedra i kad Bude rat opet ce vam svi drugi krivi biti samo eto vi necete, zajebi ti to!!!! Samo znam ako se putanja buducnosti ne promjeni bice svega!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gađajte je truhlim paradajzom i jajima a da mi paćenici širom Evrope navijamo.
samo kreteni se jos uzdaju u Angelu!!! Angela je propala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hallooooooo Idioti....
..hellouuuuu se piše 😂😂😂😂😂
@TheOstruga Zavisi na kom jeziku majstore!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...čuveni i ponad svega brojni češki partizani...moskvu junački obranili...