Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek se ova droljetina javila da malo profitira na tudjem jadu...
se be zsumnje bori za pravu stvar. Ali da li ikome pada na pamet da je ona malo izmanipulirana od strane nekog starijeg? Mislim ipak je dijete, bez obzira za sta se bori i kako je plemenit njen cilj. Meni to nije u redu da je toliko forsiraju, dijete je.
Vala ga pretjera ti. Mala definitivno zasluzuje priznanje jer nije nimalo mala stvar u takvom haosu braniti svoj stav ali bas Nobel. To mozda Andja na neofiran nacim skrece paznju na sebe, jer tako nesebicno predlaze curicu, pa da neko nju predlozi. Neka, i ona je zasluzila neko priznanje, opet ne Nobela, naravno. Znas li sta znaci Nobelova nagrada za mir?
treba tebe dobro batije
@kiko ...ne zaboravi čuvenog \"mirotvorca\" kisindžera...njegove se \"mirotvorije\" i danas glavama plaćaju...
Podrzavam! Ako ti to Andjo ista znaci. 14 godina a angazovana na jednom takvom zrelom, ozbiljnom i nadasve potrebnom zadatku. Samo nisam siguran da je Nobelova Nagrada zasluzila nju, nakon sto je dodjeljena Obami, Yitzaku Rabinu, Jaseru Arafatu i mnogim drugim \"mirotvorcima\".
buhahahaha pa mislim ok svatam patnju curice al nobela za mir mislim wtf al haj kad ga je obama mogo dobit za MIR lolol zamisli nebuloze haj sto ne bi i ona kad ga svakom daju vala jpga onda :)
NEMA POTREBE ZATIM, JER IRAN PRAVI SLICNU FONDACIJU SAMO ZA MUSLIMANE, TAKO AKO NE DOBIJE OVE DOBI´CE DO GODINE.