Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grcka iSrbija ce nestati kao drzave do 2013 godine
BAS cudno...kad hriscani postave bombu, onda nije hriscanski terorizam nego pojedinacna odgovornost...a kad neki radikalni musliman postavi bombu krivi su svi muslimani i islam, naravno...muslimani, opametite se... na snazi je islamofobija, bori te se protiv tog zla, rijecju, djelom, rukom
ja poceo opet prcit pa me boli kitonja za svim bombama hodzama popovima i svima vama.pozuz
Hebo vas bog sve jeste glupi. Ova tuka nema veze sa komunizmom, naprotiv. Ista je ekstremna krava kao vi konji samo na drugoj strani. Hebali vas i islamisti i krscani glupe. I kamo li srece da je vas otac koristio kondom, budale jedne glupe. Povraca mi se od vecine komentara na ovom portalu. Jedna glupa nacija. Svi ste vi konji i maloumnici, zvali se vi Srbi, Hrvati ili Bosnjaci. Isto sranje, samo drugo pakovanje. Zacepite vec jednom.
i vazda su avioni umjesani u kreiranje straha i panike: jer znaju da se ljudi najvise boje letenja i smrti u avionu. Ovo sve nece na dobro.
Eto svima podmetnute bombe u paktetima, kao sto neko rece,nacin i razlog da se prica o njima, da neko hoce da izvrsi atentat, uradio bi vec i bez paketa i bombi!
@@eeer: Otkud tebi da sam ja na bilo koji nacin (emotivno) povezan sa slucajevima koje navodis? Ja kazem da komunisti mogu biti itekako nasilni i aludiram na to da dosad nisu imali toliko moci. A sada - ko zna?
a islamski terorizam
sigurno ima neke hriščanske pozadine
Danas pogubljenje Iranke osuđene za ubistvo muža Iranka Sakuneh Mohammadi Ashtiani, čija je smrtna kazna kamenovanjem zbog preljuba izazvala kritike širom svijeta, će umjesto toga danas biti obješena zbog ubistva, saopćila je organizacija za ljudska prava, javlja \"Reuters\". \"Vlasti u Teheranu su dale zeleno svijeto zatvoru \"Tabriz\" da izvši smrtnu kaznu nad Sakineh Mohammadi Ashtiani. Kazna će biti izvršena u srijedu 3. novembra\" ZATO NESERI SA KOMUNIZMOM
Tako je to kad komunjare postanu extremni. Jo kad nas SDP zajase, jadna nam je majka!
Ima li Hriscanske pozadine?
To ona sam sebi poslala da se malo prica o njoj.