Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji svjestki lider!Glas razuma!Bravo Angelaa bravo Njemačka
Jedna je Angela. Armes Deutschland
Angela Merkel Is The Daughter of Hitler And Hitler Was a Rothschild
Naravno da će Klixovci naći mnogo zamjerki na Merkelovu, mnogi ni ne znaju ništa drugo nego kritikovati, te u menopauzi, te ružna, te 16 godina, malo ko je gleda kao najjačeg političara na svijetu (moje mišljenje), i to još žena! Što mnogima smeta! Svaka čast Angela dokazani prijatelju BiH! Nego šta ćemo kad ona ipak jednog dana ode? I nama je bilo dobro dok je bio Tito živ!
Nebitan si ko predCjenik Njemačke.
Neka nama Angele
Angela postroji slavnu vitesku 17tu. SS-Panzer-Division Götz von Berlichingen
Najbolji izbor. Bravo za gos. Angelu Merkel i Njemačku.....
Heil hitler
PA SAD STA RECI.....IZA USPJESNE ZENE UVIJEK STOJE NEUSPJESNI MUSKARCI
Bog joj podario dobro zdravlje, srecu i uspjeh na svakom planu jer je gospodja Merkel super sposobna, dobronamjerna i organizirana zena i politicarka! Kamo srece da i mi u BiH nekada docekamo ovakvu moralnu i intelektualnu vertikalu od lidera.
20 god cionisticke pudle. Tesko ce se njemci osloboditi te pogani. Ocekivati je jos milion semitskih i crnackih hordi i nove liberalne povlastice za sve parazite.
Pazi krljavih balkanskih komentara iz degradiranih pripi7dina kako donose jeftine zaključke kao i što je ekonomsko-socijalna slika podneblja iz kojeg dolaze!
Primi nas Angela ! Podržavat ćemo te do kraja
zamislite da Erdoan 4 puta pobjedi na izboriima u Turskoj kakvim bi ga diktatorom proglasili u NJemačkim medijima
Rugoba
Njemacka pa svi ostali.Kakva SAD,Kina,Rusija...Svabe imaju jedinstven mentalitet,koji nema nijedna druga nacija u svijetu.
vidite koliki je snijeg bio ove zime....