Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce Angela izgubiti fanove u Bosni.
Jadna, brinem se za njezino duševno stanje, sigurno će biti pod tabletama znajući da nema Bošnjake za fanove, pih...
to je naša mutti, haha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I Njemacka jos jednom dokazuje da je americka drolja, a ne drzava. Mali, njemacki, prepadnuti misevi.
Nabroji mi jednu, samo jednu korist za Njemačku od palestinskog priznanja?
Nas su priznali, zna se zašto,ali što bi njih priznavali? Njemačka ništa ne radi ako nema koristi od toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Americke sluge i zarobljenici...Fuhrer bi se okretao u grobu da zna;-)
Nemoraš Angela, idi dovraga! Palestina je i bez vas postojala, pa će postojati i opstati i dalje. Iznenađuješ me da odobravaš potoke krvi palestinske djece i ostalih civila? Stavila si se na stranu krvnika.
Angela macko .. reci im! :)
Ovi nisu ni kompetentni obzirom da su "dužni" Jevrejskom narodu zbog opštepoznatih razloga.
.....mudro zboriš....
Njemačka je okupirana zemlja ko i Bosna. Jednom kad se riješimo židovskoameričke kande opet ćemo da haramo. "Die Bosniaken kommen"
koga se Bošnjaci trebaju rješavati, ajde baš da čujem haha
@rainy day, meni minusi ili plusevi ne znače ništa. Hahaha, smiješna si, pada u oči toliko tvojih minusa na moj komentar. Imaš' neki problem? :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je3em mu mater Angela, nije Njemačka toliko zgriješila u 2.s.r. da se i danas ustručavate mimoilaziti sa je3enim Izraelom.
Lako je priznati, treba njih naučiti da rade, da stvaraju, da vode državu, ne vole Nijemci parazite, više im Njemačka pomaže neutralnim stavom nego licemjeri Šveđani koji eto tako priznaše, vjerojatno ni ne znaju situaciju dole kakva je.
Neće priznati Palestinu, neda Bosni i Turskoj u EU, možda zbog Islama...
ovu zenu treba odvest pod konja da je jebe do sad se nije sexualno zadovoljila pa mozd ce se smirit nakon dobrog konjskog metka
Kujo naborana
ja wohl schtunten fürerin ja wohl = tako je schtuten = kobila fürer presjednik ili vladajuci rukovodioc
vidi se koj je ova kurva nece ni bosnu u eu a nece ni palestinu priznat jer je gotovo pomogla da se izbrise, ma sto se tice nas ko ce nas imamo popovsko hadzijsko demokratsko drustvo degenskih biraca
Pa u pravu je zena Sta Palestina ima od pustih priznanja, hoce im nesto biti bolje? I Bosna je bila priznata 92-e pa smo vidjeli sta nam se izdogadjalo Treba raditi na pregovorima i dogovoru izmedju Palestine i Izraela
Njemacka iz historijskih razloga ne moze priznati Palestinu. O tome se ne treba raspravljati.
Dama je iz istocne NJemacke da je vicna formulacijama "ni vruce a moze bit da da nije". POLITICARKA, vrlo uspjesna. S Izraelom imaju biznis oko 100 milijardi dolara? Pa stisni daj van politicku izjavu. U isto vrijemle NJemacka je najveci donator Palestini.
Oko 50% humanitarne pomoci Palestini je iz Njemacke. Ali Njemacka nikada nece priznati Palestinu radi historije. To se NIKAD nece desiti - dok je svijeta i vijeka! Nijemci se stide svije historije - za razliku od Srba.
I mi smo bili u ratu pa su nam slali goli kur*c, (govorim za Hrvatsku), svatko mora svojim radom uspjeti, a ne oslanjati se na tuđu pomoć cijeli život!