Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se to radi, nikakve autonomije, k*rci, palci
Jel' isto pišeš i kad çifuti govore o aneksiji Gaze? Možda i Palestinci treba da prihvate Izraelsko državljanstvo ili odustanu od zemlje na kojoj su vjekovima?
Ovako pišeš i kad çifuti hoće ukinuti autonomiju palestinskim teritorijama?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ove Armence jaše kako ko stigne, Turci, Rusi, Iranci i ovi. Razumijem ovog da hoće da sasiječe, ali fakat su nadrapali ko narod.
Želim se zahvaliti DR Apati, čovjeku koji mi je pomogao da popravim svoj brak i natjerao muža da me voli više, ako imate bilo kakav problem u braku, možete ga direktno kontaktirati na -Email- [email protected], Također možete poslati Whatsapp/viber s ovim brojem (+447307347648), on je prava osoba koja će vam pomoći s vašim problemom u braku, želim vam sve najbolje.
Jermeni su osamdesetih godina u Karabahu postavili spomenik 150 godina preseljenja Jermena u Karabah.Kako mogu biti domicilno stanovništvo kad su SAMI potvrdili da su se doselili poslije Rusko-Persijskog rata.U Jerevanu je podignut spomenik nacističkom kolaborantu koji se borio u Francuskoj na strani nacista a francuzi podržavaju jermene.Zlo i naopako
Doci ce dan kada ce i Palestinci moci nastupiti ovako nad cionistickim okupatorom Zemlje Palestinske. Nadam se da cu licno svjedociti proglasom vodje Palestinaca u cijem saopstelju ce stojati… Pozivamo sve zidove, koji mogu dokazati da su im preci zivjeli u Palestini 1924 godine da se vrate u zemlju svojih predaka, uz uslov da prihvate drzavljanstvo Palestine. Ostali, koji ne mogu dokazati, nisu dobro dosli, jer cioniste ne zelimo u drzavi Palestini.
Pošteno čovjek zbori,ne može biti država u državi.
Sasvim normalan zahtjev da poštuješ zemlju u kojoj živiš, a ne kao kod nas uzimas platu u BiH, a volis Srbiju..
A sta sa borcima koji poginuse sad?
Sovjetski savez povukao granicu da dio regije naseljen Jermenima pripadne Azerima. Takodje, ostave Azersku eknlavu, bez kopnene veze sa ostatkom Azerbejdzana. Jermeni jesu napravili etnicko ciscenje 90ih ne samo na podrucju Karabaha nego i puno sire. Takodje, Azeri su protjerali puno Jermena iz regija koje su pod Azerskom dominacijom. A gdje je genocid nad Jermenima pocetkom XIX vijeka. Tesko to tamo raspetljati.
bosnjaci su palestinci u svojoj drzavi BiH a Srbi su Armenci u RS-u iz gornjeg karabaha karadziceva politika ih je izselila iz sarajeva a dodikova iz banja luke
Je li Azerbejdzan ubijao djecu i stare kao oni cionisticki fašisti, naravni da ne, ovo je primjer borbe za svoju teritoriju...
Da cujem ove krezzube bosnje kmece za palestincima a gluhi za armencima??? I onda kazu mi smo na strani pravednih??? Mrs!!!
Pravda je u ovom slucaju potpuno na strani Azerbejdzana, mozda da malo procitas kako su zaposjeli Nagorno Karabah koji je teritorija Azerbejdzana. Upravo onako kako su Srbi zaposjeli ono sto se zanas zove Republika Srpska, silom i terorom....
I da, mi smo uvijek na strani pravde iako nas to puno kosta ponekad, i time se ponosimo.
Tako je i Bosna trebala bit bez entiteta i distrikta. Svi zajedno žive, trajni mir, sigurna zemlja. Ja iskreno vjerujem da je to moguće. Narod je generalno dobar na ovim prostorima, samo nas političari zigu
Naravno da je moguće. I ja sam uvjeren da će tako biti. Što prije to narodi i ljudi u BiH shvate to bolje za sve nas. Njemačkoj je trebalo 45 godina da se ujedini. I bila je podjeljena na dva djela. Jedan dio bio na zapadnoj strani a drugi u Sovjetskom Savezu.
Hvala Bogu da neko među muslimanskim svijetom ima m*da.
Pašinjan i ovaj babin pehlivan ih premeštaju ko piljke po džepovima, što bi rekao djeneral dok mu je još mokraćna bešika funkcionisala.