Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael je nastao na lazi. To je prirodno stanje ove frankestajn tvorevine
Židovi lažu kao Srbi. Zločinci i jedni i drugi.
Srbi us amatreri za ove.
Cionisti su lagali da je hamas napao bez njihove koordinacije...paraglajderima preko zidova i oteti taoce su priče za malu djecu.
samo glup covjel vjeruje fabrikacijama ovog olosa.... alkajda osama rusenje twinsa pa hajd zgrade 7 oruzje WMD kod sadama itd
Ma daj,gdje to moze biti...A americi fol stalo do Palestine.pa oni su sve ovo i zakuhali..
Kada cak i Americke medija ne mogu vise kriti njihove lazi, znas da su cionisti bas u go*****
ŽIVIO HAMAS!
Iako se ne cini tako ovo je ogroman napredak! Mediji su zataskavali svaku vijest koja nije isla na ruku Izraelu, ljudi su gubili poslove...a sada vidimo ovakvu analizu. Masallah!
Wow dobro jutro kolumbo
pa kad ih pobiju sve vi recite ma Izrael nije trebao pobiti neduzne ljude
Sve smo ovo znali i prije. No,nevine ljude su ispred i u tim bolnicama pobili hladnokrvno, mučki. I sada sve analize američkih sranja i novina mogu da zabiju u analni otvor Jozefa polumrtvog Bajdena. Mrš svi.
Sta rece, jedva osta ziv
O majko, velike li ironije. Novine koje lazu vise nego sto im moze stati na svaku stranicu ikad odstampanu kazu da izrael laze, haha. Pa koliko je onda Izrael lagao ...
sve je to isceninarno samo da napadnu i protjeraju,ali dolazi vakat akobogda
Znaju da lazu i opet im podrsku daju!
Austrijski slikar je znao nesto.
Cesto je govorio da smo mi na balkanu cigani i da nas sve treba ocistiti. Jesi na to mislio... jer se ja apsolutno ne slazem sa time.