Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko rat zelio u kuci mu bio. Nadam se da ce se naci mirno rjesenje.
IN je sada ratovati svugdje. Kod nas su uredili tako stanje u BIH, bez pobjednika i loseg ustroja, baš iz razloga da rat ponovo bukne, nekome je to u interesu. I devedesetih, dok je svjet isao drumom, mi smo sumom, kasnimo 50 godina po standardu za ostatkom svijeta
Uzrok i interes je pipa gasa koju hoće da uglave Francuzi i Rusi, zbog bojazni od Turske neovisnosti na svjetskoj sceni...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako ćemo promatrati laički, imamo zemlju čiji je međunarodno priznati teritorij okupiran od strane druge zemlje, i gdje ta zemlja teži legitimnom pravu da ga povrati. To je ok. Ali šire gledano, ovo je samo još jedan od sukoba za koji velikim silama odgovara da tinja i da je aktivan. Zašto? Pa biznis jaro. Azerbejđan i Armenija su među najjačim kupcima naoružanja danas. Zašto? Pa zbog tog spora. Ako bi se spor riješio, ugasilo bi se žarište sukoba.
U principu, ceka se ko ce biti zrtvovan, Armenci ili Azerbejdzanci, pa da se odredi ruta plinovoda.
Blize se izbori u SAD. Trampovo maslo. Ko imalo se konta.
— Jermenke, Jermenke, to su žene, to! — Šta Jermenke? Kakve Jermenke? I ti meni govoriš o jermenskim ženama. Ti? Pa ti si maloletan. — Trideset i jedna je meni. — Ama, nije to. Nije stvar u godinama, nego si takav, maloletan, i maloletan ćeš biti i kad ti bude pedeset. Razumeš? Ti si maloletan, i malouman, malokrvan i malodušan, i uopšte si sve što je — malo:
Cuj Hajrudin Somun. A nije mogao Mustafa Pogača da komentira. 😁
@LijevaRukaDesniDzep Jbg...Mustafa Pogača i Sulejman Kifla su na bolovanju...
Nagorno-Karabah je isto kao i rs u Bosni....ima da se kuha do pamtivjeka, jer nikada se nista nece promjeniti...sve ce biti na istom...oni ce glabat za majcicom smrdijom, mi cemo glabat da pripadaju BiH...i tako do sve u nedogled...ko preživi prićaće..
Azeri su orginalno bili veliki ko poljska ali ruje i iranci uzeli po 40% tako da su dozivjeli sudbinu poljsko-litvanskog vojvodsva,a gle cuda prostirali su se na teritoriji danasnje UA i BY.Neko sanja kartu rusije od 1700 godine
Hvala Somunu što je ovo pojasnio, dobra i karta, odličan članak, da čovjek na brzinu skonta ko tu koga i zašto udara.
Igman Konjic and Pobjeda Goražde like this 🇦🇿🇧🇦🇦🇿🇧🇦🇦🇿🇧🇦🇦🇿🇧🇦
@Mightyluffy bošnjačka municija daleko poznata u svijetu i prepoznata kao lijek protiv separatista.
Znači Armenija je pravoslavna, a Azerbejdžan muslimanski
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno,BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine. Vec sada su prvi barovi u Zagrebu uveli placanje s Pi valutom, a coin i dalje, u ovoj ranoj fazi, mozete skinuti jednim klikom dnevno. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko App Storea ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion)
Šta nas bole naši problemi kad ima tuđih.
Nagorno-karabah je mala i brdovita teritorija, trebali bi to dati Armeniji a to kompenzirati teritorijom na drugom mjestu. To bi bilo za nobelovu nagradu. Obe drzave imaju takvog terena.
Ko zeli rat i ko ratuje vazdan mu u kuci bio Amin
Taj prostor se na našem jeziku zove Gorski Karabah i zašto ga tako ne zovete kvazi novinari?
Ono kad 'velike sile' tokom istorije po pravilu ostavljaju u određenim regionima viruse, žar koji tinja i onda po potrebi u određenom trenutku poliju benzinom, a narodi se bore za opstnak, radništvo i seljaštvo daje svoje najbolje sinove u borbi za istrebljenjem do poslednjeg