Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tri dana se oduljiše na 6 mjeseci a sjećam se da su krezavi rusofili komentarisali da će Rusi do Maja u Berlinu biti.
Gotovo je sad front se stabilizovao... zadnjih mjesec dana nema vecih pomjeranja... rusi nemaju volje za borbu a ukrajinci su dobili moral i vjeru da mogu pobijediti...sad je samo pitanje kako zamijeniti ruski plin jer ako to EU uspije onda je rusija zaista gotova... narednih 50 godina izolacije i celicne zavjese
Znaju li oni kako je oslobođen Vlašić?
👍
Prica iz glavnog grada BiH, 1992 godine, kada je prosrpska JNA pokusala zauzeti predsjednistvo BiH i time ugasiti otpor prema agresoru. Bravo za iskazanu hrabrost ukrajinskih branilaca.
Kad imaš jako vođstvom i narod će se boriti. SDA nije vođa već pljačkaša banda koja će i izdati da ostane na vlasti.
Uvijek isto,neki fini momci trunu pod zemljom,polugangsteri se zajebavaju,kazu" nama ljetni odmor poceo u februaru,na jadranskoj obali " deja vu
Rusi su do sada vjerovatno minirali sve puteve i pravce, koje ukrajinci mogu koristiti. Uskoro počinje jesen i kiše u Ukrajini, tako da ove godine neće biti nista od ofanzive, koju je Zelinski nekolko puta do sada najavio.
Ovj članak su očigledno napisali agenti CIA-a, a novinari Washington Post-a ga za dobru lovu samo potpisali i objavili, kao što su to do sada uradili više puta. Ukrajinci, koji imaju najmanje 5 miliona vojno sposobnih ljudi, ali nedovoljno obučenih za rat i pored veoma velike vojne pomoći NATO saveza nisu pomakli linije fronta. Sve činjenice o stanju na terenu govore da su rusi, koji su u rat poslali vojno obučene i za rat spremne vojnike postigli sve svoje ciljeve.
ma nije ukrajina mala zemlja al opet, svaka im cast. cak i da ih vec sutra rusi okupiraju pokazali su hrabrost, volju i kako se domovina brani.
Da smo imali njihovo oruzje, sad bi kijevo bilo Bosna
Rusi mislili na galamu uzeti Kijev i bgm se prekontali.Od strašne sile ostalo samo ime i neselektivno granatiranje.Sigurno se ovome nisu nadali!
Nezz covjek kome bi ovdje vjerovao, neko opet kaze da je prava istina da Rusi pobjedjuju zapravo..
Veće smo mi čudo. Ovi dobili sve a mi embargo
Čitava ex Yu je dobila embargo
Kakav, ba, Washington Post? Samo ANALize nargila-komentatora su mjerodavne.
Postoji li neko na ovom portalu ko sa mnom dijeli misljenje?! A sve sam vise misljenja da je ovaj rat zapravo fiktivan i da se sve scene bjesomucnih obostrqnih raketiranja odvijaju na nepreglednim prostranstvima, samo zarad dobrih kadrova u holivudakoj produkciji. Sve vise vjerujem da je ovo zavjera svjetskih sila protiv nas sviju, protiv obicnog svijeta ma gdje se on nalazio. Ekonomski slom je u pozadini svega a pretpostavljam da su svi veliki na jednoj te istroj strani. Na strani kapitala.
Mozda sam sisao s pameti, ali sve manje vjerujem da ovaj rat uopste postoji. Evo vec godinama plivamo u moru lazi i obmana, pa zasto i ukrajinska kriza ne bi bila jedna od njih...
Manje YT-a, gledaj da više vremena provodiš u prirodi po sunčanom vremenu i svježem zraku. Možda i da nađeš curu ne bi bilo loše.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Analiziranje bitku kod Kurska, Staljingrada....Rusi nikad nisu bili naivni. Istina, imaju drugačiju taktiku ali na kraju uvijek pobjede, a nije bitno kome se to svidjelo ili ne.
Slava herojima
Neko i vjeruje da su Ukrajinci odbranili Kijev? Obična navlakuša.