Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove Srbe je ziugo ko je stigao. E čuj Danci, ljudi nisu imali ozbiljnijeg rata od Haralda Ćopavog i njegovog pljačkaškog pohoda na Francusku 913. godine.
Ahahahaaaa🙌🤣
Prvi put čujem da je UN ratovo u nekoj bitci u BiH.
Ma ovo je neki šupljak, sanjao neko pa da se tekst napiše. Un je samo šetao po BiH.
Jedino su ovi Skandinavci tu i tamo znali pokazati damu i odraditi akciju protiv Srba. Makar se radilo i o spašavanju vlastitih života, neki drugi bataljoni ni to nisu htjeli. Inače, ova akcija se desila kod Kalesije a ne kod Tuzle. Bila je i druga iste godine kod Gradačca (Operation Amanda) i to su mislim jedina dva slučaja gdje je UN metka ispalio.
Rijetko izmišljen tekst. Fala klixu što nam omogućava da vidimo kako se laže na zapadu.
Najlakse je po srpskoj nejaci.
never change a running system
Gomila laži i gluposti. UnUn je pucao samo tenkovskom ćorak municijom (manevarskom, vježbovnom) kada je trebalo Đikane odvratiti od ugrožavanja UnUnovih položaja đikanskom nasumičnom paljbom čije bi granate završavale blizu Ununovaca.
Nisu unistili Srpske tenkove, vec tenkove vojske RSa i vojske Srbije. E moj klixu...
E, jeste. I onda je Klix-svizac zamotao čokoladu. Dva sata su sedam danskih tenkova Leopard ratovali protiv tri zastarjela tenka T-55. I ubili su možda i 150 vojnika!? 72 granate ispucane na tri tenka? Pogođeno skladište. Ovo kao da je Rambo ratovao.
Meni je ovo dusa citati... dajte nam jos ovakvih prica.
U Sekovicima su Danci i u guslama opjevani.
Kakva priča,sav sam se evo natrnjačio.
Pascadija je uvijek bila jaka na slabim i nemocnim. Podsjecaju me na onog klipana, koji dodje pred skolu da djeci otima pare.
Inace je Njemacko oruzje posebne kvalitete i nije ni cudo sto se danas 95% sveukupnog arsenala NATO Alijanse sluzi upravo sa Njemackim oruzjem. Zato vecina zemalja smatra da Hladni Rat je zavrsen pobjedom Njemacke tako sto su se ujedinili i pri tom osnovali EU uz dozvolu Amera
Njemačko oruzije jest kvalitetno, ali u NATO nije ni blizu 95%. USA oruzije je daleko najzastupljenije, a ima tu dosta Engleza i Francuza, te ponešto Talijana, Kanađana i svih ostalih. Hladni rat nikada nije završio!
Da se razumijemo, Edin Haracic Klej je unistio 6 tenkova.
Srbe nema ko nije tuko