Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta kaže Đzevad Galijašević, pusti ove samoproglašene analiticare
Nemojte molim vas duduka Somuna I njegove "procjene". Taj blage veze nema o cemu brabonja. Lik doslovno nije u stanju da procijeni kad ce se u$rat. Do sad je 10 puta pravio "procjene" I nikad nije bio u pravu.
Sad će oni kojima su Iranci kupili ćevape sasut drvlje i kamenje po onim koji nisu ikad krivo ni pogledali ijednog Bosanca. Još jedan primjer da je današnje političko bosanstvo ustvari endemska zloba koja samo traži gdje da ispolji svoju negativnost.
kakvi bh analiticari i govna..
Mogu mislit analiticara Senadin seljo Lavic i Kenan dvocjevka Rasidagic
Saudija je potpuno vještačka država kreirana izvana uz uzurpatorsku i tiransku vlast koja je okupirala Arabijsko poluostrvo i za muslimane bitna mjesta.Tako lažna država ima svoje mentore koji su u Londonu i Izraelu a posljednih decenija i u Vašingtonu. Moćni resursi u rukama ovih pustinjaka svakako govore da se ne može tako lako uzdrmati ta uzurpatorska vlast jer će ćurak lako okrenuti korumpiranoj Moskvi koja će ih objeručke prihvatiti.
uf...dobro da bh. analitičari na klixu ne mogu primijetiti da je došlo do zaoštravanja političkih odnosa nakon izbora sejde komšića
treba cijenu nafte nasiljit na 3 marke odmah....
E nek ste se i vi na vrijeme oglasili...
Kad ce više puci na globalnom nivou pa da se regrutuju ovi sa klix u vojsku bilo bi dobrih selfija ha
@VELIKIZEP. Bi! Iz njemackih podruma
Sticenik hahahahaha