Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo osvjezenje za mozak,procitati nesto pametno.Ko ima mozak,shvatice.Bravo za izuzetno kvalitetnog analiticara Edwarda Josepha.
Ma svejedno mi za sve te gluposti, institucije i države, da mi je da se obični svijet i narod izliječi kokuzluka i da počne fino živjeti ! I da prestane važiti ona :"Jednom kokuz, uvijek kokuz" !
Nadajmo se da će u BiH napokon "ugrijati sunce" i odnijeti sa scene sve "nepoželjne" viruse i Covid 19 u ružnu prošlost! Zaslužio je narod u BiH da napokon počne normalno živjeti u miru boreći se za život! Zadnjih 10-tak godina je bila samo borba za goli opstanak!
Kako god BiH mora u NATO. Ipak je te neki garant za opstanak BiH.
Upravo tako!
Nama je potreban novi, normalniji i jeftiniji građanski ustav i bolji mehanizmi protiv korupcije. Ja vam garantujem da bismo bili Švica2.0 za par decenija.
@BosniacumLilium mmi nkad ne mozemo biti kao svica,a mozemo biti vrlo dobra i prosperitetna zemlja,prvo treba ukinuti genocidnu tvorevinu jer to se ne uklapa u civilizacijske procese,to je apsurd,a ujedno boriti se protiv krupcije koja je rak rana svakog drustva!
@suregon Novi ustav za BiH entiteta, kantona, dvjestotinjak ministara i 14 parlamenata troše stotine miliona € godišnje, taj novac bi bio od krucijalnog značaja za Bh ekonomiju a ide u džepove par hiljada nepotrebnih uhljeba. BiH na administraciju troši polovicu bruto godišnjeg proizvoda, dok je u normalnim zemljama ta potrošnja deset posto. Možda neko voli prevelike poreze kojim finansiramo nepotrebne uhljebe ili...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
“Joseph je kazao da je nemoguće u istoj rečenici koristiti riječ 'napredak' i 'Bosna i Hercegovina', a biti ozbiljan.“ 👏👏👏👏 Svaka cast