Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osmanlije u Amsterdamu..
U zadnje dvije godine u Amsterdamu je bilo sa ovim 22 ubistva. Turci se ubijaju izmedju sebe isto tako i Marokanci a Surinamci opet sa svima i protiv sviju, inace holandjani su drzali trgovinu droge ali su potisnuti. Prosle godine je ubijen turcin 30 metara od mog ulaza u zgradu, kad su pucali u njega ja mislio neko baca petarde. Amsterdam je ogromno trziste za drogu, ispitivanja i istrage barataju cifrom od 300 milona eura godisnje. U Amsterdamu ima vise kokaina nego u Kolumbiji.
U amsterdamu ima najvise krimanalaca koji se kriju sa tjeralica interpolovih, grad je super samo eto takvi kvare lijep grad ostalo je za 10 ako imas eure😂
? Blage ti veze nemas o Holandskom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vec odavno obracun narkomafije u toku,radi se uglavnom o Marokancim,policija gotovo nemocna jer je infiltracija gotovo nemoguca.
😂
@puJ-do Ne drze vise.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cudo osumnjecen nije kakav musliman ili isl..mild idl..pidl koliko ih vec ima
kad se svi drogiraju, širka i bluda na sve strane, ne može bit dobro
@puJ-do ja sam efendija ko i ti fudbaler
Ovo je opomena da vracate dugove na vrijeme i da ne pravite zinaluk sa drugim i tudjim hanumama. Nejma ovo veze sa hasisom, raja.
Možda su mu mislili skratiti šiške!?
"ovo samo kod nas ima.."
Pobogu, druze moj, sta ti je necu da budem clan mafije jer to je pogresan korak i njihov hleb mi je gorak.