Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sklone oruzje od mrtvih isil-ovaca i et kao civilne zrtve....ameri ne serite preofirno je
Za dva mjeseca napada NATO trupa poginulo bi makar deset puta više civila, kao što je i ginulo.. Politika koja je uništila i protjerala u rezervate (imaju rezervate za ljude??) domicilno stanovništvo, koja je bacila atomske bombe na dva grada (jedina!), koja je napravila genocide u Vijetnamu i Koreji, koja je uništila zemlje Južne Amerike, Afrike i zapadne Azije priča kako su Rusi loši jer su za dva mjeseca vazdušnih napada uspjeli da svedu civilne žrtve na minimum? Ogledalo vam treba, hitno..
@Rukfas100 Kažu prvo gledaj KO kaže, a onda šta kaže.. Tema je dakle SVE navedeno. Onaj ko kritikuje mora biti makar za nijansu bolji od onoga koga kritikuje ili je prosto licemjer..
previse
Kixe imate ozbiljnih problema sa ovom aplikacijom.
politika smrdi kako god da je okrenes.... da su muslimani to uradili kakvi cjeli bi svjet reko eno toristi eno ovog onog....a posto su rusi OPRAVDANO! NEBRINI TE BRACA SRBI BEZ GACA hihi
Ma to i jest cilj,da ubiju sto vise muslimana Svi se hvale kako imaju najmodernije rakete,oruzje...a svi kao "fulaju ciljeve po 100 puta na dan,nenamjerno...daj ba,kome oni bacaju krofne u oci.... NJIHOV CILJ SU MUSLIMANI,i civili i oni teroristi,i zene,i djeca...
soroseva organizacija uvjek daje "ISTINITE" informacije...